„Surf, Sand and Santa!” (foto)

Home « Evenimente « Internationale

Yachturi luxoase, croaziere de top și ambarcațiuni pline de luminițe! Newport Beach a dat startul festivăților pe apă, de Crăciun! Iar anul acesta evenimentul este unul de mare anvergură, orașul sărbătorind 104 ani de „Tradiții de vacanță”. Evenimentul este găzduit de Camera de Comerț din Newport Beach și strânge laolaltă sute de mii de oameni în fiecare an, datorită ambarcațiunilor luxoase, decorate cu milioane de beculețe colorate.

Festivitățile se desfășoară în perioada 19-23 decembrie, iar tema Crăciunului 2012 este „Surf, Sand and Santa!” Timp de cinci nopți consecutive, între orele 18.30 și 21.00, turiștii și locuitorii vor putea admira o paradă de ambarcațiuni decorate cu beteală și beculețe colorate, iar în jurul orei 20.30 vor avea loc spectacole de artificii.

Vase decorate cu 50.000 de dolari

Yachturi de milioane de dolari, caiace vintage și bărci exclusiviste vor sclipi ca diamantele în lumina lunii. La deschiderea festivității, ambarcațiunile își vor aprinde luminițele în acelați timp, iar muzica va răsuna din difuzoarele montate de-a lungul portului. Va fi cel mai grandios moment al evenimentului, unii proprietari de yachturi cheltuind peste 50.000 de dolari pentru decorarea ambarcațiunii sale. Startul navigației de va da la ora 18.30 din Bay Island și se vor întoarce în jurul orei 21.00 când vor avea loc artificiile.

Cluburi de yachturi pentru turiști

Autoritățile din Newport au pus la dispoziția turiștilor și a locuitorilor restaurante, cluburi de yachturi, plaje publice și case particulare din care să se poată vedea cu claritate parada. Toate aceste amenajări se întind pe 14 mile de-a lungul portului și oferă o priveliște incredibilă a evenimentului. Toate locuințele destinate participanților la parada de Crăciun oferă servicii și facilitrăți în regim de all inclusive, pe întreaga perioadă a festivităților. De asemenea, clădirile sunt ornate în spiritul Crăciunului, cu personaje din desene animate în față și scene animate pe acoperișuri.

Spectacol de artificii

Iar asta nu e tot! În noaptea marii deschideri a sezonului de Crăciun, din 19 decembrie, în jurul orei 18.20, un ecran imens va ilustra un foc de artificii absolut spectaculos, iar la 18.30 se va da startul spectacolului de artificii pe apă și defilării navigabile. Apoi, în ultima noapte a paradei, duminică, 23 decembrie, parada va fi deschisă de un spectacolde artificii cu ilustrări animate, pentru deschide ultima zi din festifitate. Începând cu ora 21.00, un spectacol de artificii grandios va începe din toate colțurile portului, iluminând tot cerul. Va fi noaptea de încheiere, care va transforma evenimentul în unul de neuitat!

Gina Rotaru

Foto: outthereimages.comChristmasboatparade.com

Publicat in: decembrie 2012
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, Boat Parade, surf, vacante Craciun, yachturi
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement