Peninsula Festival London la JO 2012

Home « Evenimente « Internationale

Jocurile Olimpice de la Londra sunt pe val. Și, odată cu ele, și sporturile nautice pe apă. Nu ne referim la competițiile de canotaj, yachting, înot sau sărituri în apă, ci la festivalul Londonez organizat cu prilejul Jocurilor Olimpice de vară! Un festival la care nu participă sportivii de performanță, ci spectatorii susținători plini de energie. Și, cum după emoțiile cumulate în timpul unei zile de competiții,  privite din mijlocul tribunelor olimpice londoneze ai nevoie de relaxare, turiștii se refugiază în peninsulă. Acolo, unde Festivalul și-a deschis porțile cu concerte nocturne și distracții nautice care mai de care mai atractive.

O baie în mare, un tur cu skijet-ul, o plimbare cu barca sau, pur și simplu, o oră de lenevit la plajă sunt câteva dintre ingredientele cheie ale unei relaxări distractive în apă sau la malul apei. Iar dacă la toate acestea adaugi și ecrane imense, amenajate în zona festivalului londonez, unde poți urmări competițiile sportive, putem spune că distracția e pe val.

Free sau cu bilet!

Indiferent dacă ești lefter, ai banii numărați sau buzunarele îți sunt doldora, aici este suficient loc pentru oricine. Sportiv să fii și, bineînțeles, pus pe șotii sportive. Este locul unde se strâng iubitori ai sportului de pretutindeni și unde se formează cele mai nonconformiste echipe la orice categorie sportivă marină sau pe plajă. Motiv pentru care, în unele locuri prețurile nu există, iar în altele sunt în funcție de buzunarul fiecăruia. În Peninsula Greenwich sunt găzduite un mix de evenimente gratuite şi cu bilet, într-o arie ce conține 12 ecrane imense deschise publicului larg, 24 din 24 în fiecare zi a festivalului.

Așadar, dacă nu ai bilete pentru a sta în arena olimpică, poți urmări sportivii preferați pe proiectoarele amenajate în zona festivalului, stând pe plajă, la o terasă sau într-un restaurant. În partea de nord-vest a Peninsulei Greenwich s-a amenajat o zonă pentru beach party, unde iubitorii de sport pot juca handbal şi rugby pe plajă și se pot odihni între reprize la un bar cu DJ și muzică live.

Sail Royal Greenwich

Iar acum ajungem și la partea fun și răcoroasă, plăcută nouă, nauticilor: navigația și adrenalina pe mare.   Asta pentru că festivalul nu înseamnă doar petreceri și sporturi pe plajă, ci și ambarcațiuni spectaculoase și bălăceală din plin. Pe lângă distracții individuale precum navigația și skijet-ul, festivalul a organizat și Sail Royal Greenwich: un program care conține două parade pe zi cu nave spectaculoase, lansări de brand-uri nautice, conferințe de presă și plimbări pe mare cu ambarcațiuni cu programe de entertainment.

Ambarcațiunile oferă, de asemenea, prânz și cină cu preparate creative. Evenimentul maritim a început în 23 iulie și s-a încheiat ieri, 12 august 2012.

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: meetmrholland.wordpress.com

Publicat in: august 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement