Lux și opulență la Dubai Boat Show 2013 (foto)

Home « Evenimente « Internationale

Aglomerație, agitație și mulți cai putere! Dubai International Boat Show 2013 s-a întrecut pe sine în cea de-a 21-a ediție, care a avut loc în șina martie! Sute de ambarcațiuni de lux au fost expuse în Club International Marine Dubai, pe o perioadă de cinci zile! Ambarcațiuni care i-au lăsat cu gurile căscate chiar și pe cei mai pretemțioși cumpărători și producători de ambarcațiuni! Milioane de accesorii, milioane de tipuri de design (interior și exterior), sute de mii de facilități de lux și tehnologie de ultimă generație! Toate menite să dea peste cap întreaga industrie de yachting! Nu în sensul rău, ci născând o revoluție în materie de lux!

Ediția 2013 a Salonului Nautic Internațional Dubai, unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul industriei yaht, a atras mii de expozanți, figuri importante din industrie și entuziaști ai yachtingului. Timp de cinci zile, la Club International Marine Dubai au fost expuse yachturi în valoare de peste peste 272 de milioane de dolari, având loc și 31 de lansări exclusiviste de ambarcațiuni. Printre cele mai vândute yachturi au fost cele de 30 de metri, cosntruite de șantierul naval german KaiserWerft, o ambarcațiuni italiană de 40 m de la Sanlorenzo și un yacht de 47 de metri de la Compania Gulf Meșteșug din Emiratele Arabe Unite. Modele exlusiviste, care au atrs atenția tuturor vizitatorilor datorită luxului etalat și a facilităților de high class oferite.

Peste 26.000 de oameni prezenți!

Expoziția a adunat un număr de 26.000, care s-au lăsat impresionați de spectacolul de ambarcațiuni oferit de organizatori! Yachturile expuse la Salonul Nautic Internațional Dubai au venit din 49 de țări, de la 750 de companii și branduri de renume mondial în ambarcațiuni de lux. Evenimentul, care are propria promenadă de autoturisme de lux, a prezentat anul acesta și o secțiune dedicată scufundărilor în Emiratele Arabe Unite. O secțiune care a adunat un total de 30 de lansări globale și regionale, menite să demonstreze încă o dată, pentru al 21-lea an consecutiv, importanța Dubaiului în industria de yachting, la nivel mondial.

La eveniment au putut fi admirate 430 de ambarcațiuni și 19 superyachturi de lux. Printre companiile producătoare internaționale, care au debutat la Dubai International Boat Show 2013 s-au regăsit Al Shaali Marine, IMG Boats șiVan Dutch. Un eveniment plin, în cadrul căreia s-au îngheiat o mulțime de contracte și au avut loc întâlniri importante între companiile producătoarte de ambarcațiuni. Întâlniri care ar putea aduce pe piață la anul ce urmează noi concepte privind ideea de ambarcațiune și un nou design care să depășească imaginația chiar și celui mai pasionat producător din lumea yachtingului și nu numai.

Gina Rotaru

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement