Încep pregătirile! Salon Nautique Paris 2013

Home « Evenimente « Internationale

În plină vară, Parisul se gândește la iarnă. Producătorii de ambarcațiuni au început să-și analizeze proiectele, iar organizatorii de evenimente încearcă să le strîângă laolaltă într-un show de senzație. Da, a început organizarea celebrului Salon Nautic Internațional de la Paris, în care se vor prezenta o gamă largă de ambracțiunii și accesorii de ultimă generație. Tentat să vezi cum decurg lucrurile și ce firme ne așteaptă în cadrul expoziției? Noi v-am pregătit câteva detalii.

Salon Nautic Internațional din Paris 2013 își va deschide porțile abia în luna decembrie. Cu toate acestea, organizatorii au început deja să facă pregătirile. Știu cu cine vor colabora, ce modele ar urma să fie expuse în cadrul salonului nautic și, mai ales, care vor fi cele mai tari tehnologii pregătite de producători pentru finele lui 2013. Vor fi modele nou nouțe, care își vor avea lansarea oficială în cadrul salonului și vor fi scoase spre vânzare publicului larg în 2014. Astfel, dacă vrei să fii primul care achiziționează prototipul, atunci pregătește-te pentru eveniment. Nu de alta, dar vei avea o gamă largă de unde să alegi. Salon Nautique Paris 2013 se va desfășura în perioada 6-15 decembrie 2013, în cadrul Paris Expo Porte de Versailles, Paris, Franța și este organizată de Reed Expositions France.

Producători de nivel înalt

La Salon Nautique Paris 2013 vor participa producători internaționali de ambarcațiuni precum yachturi de mici și mari dimensiuni, veliere, șalupe, bărci cu motor, caiace, canoe, skijet-uri, echipamente pentru sporturi nautice, echipamente specializate pentru construcția proprie de ambarcațiuni și accesorii. Din cadu evenimentului nu vor lipsi suprizele pentru pescari, indiferent de pregătirea lor. Vor fi ambarcațiuni pentru pescari amatori, ambarcațiuni pentru pescari cu experiență, unelte de pescuit, momeli și multe alte ustensile necesare pentru un pescuit din toate categoriile.

Un adevărat rai al pasionaților, care nu vo putea pleca acasă fără cel puțin un lucru cumpărat. Salonul Nautique prezintă furnizorii de bunuri și de servicii pe care le oferă pasionaților. Vor exista lideri în sectoarele de ambarcaâiuni cu motor, de pescuit și scufundări. Salonul este locul de întâlnire pentru căpitani de nave și aventurieri. Evenimentul și propune să adune laolaltă un sector interesat de același lucrui: domeniul maritim.

Vor fi dezbătute deme despre noi descoperiri științifice, aventură și studiu. Șase itinerarii tematice sunt prezentate vizitatorilor pentru a-i ghida în funcție de domeniile lor de interes: cu vele, cu motor, echipamente, mediu, sport surf, distracție pentru copii, etc. Fiecare traseu pe care turiștii îl vor parcrge cu producătorii de ambarcațiuni va prezenta o listă de expozanți. Și toate evidențiază evenimente speciale sau conferințe legate de tema respectivă, susținută îl stil de spectacol.

Gina R.

Foto: www.reedexpo.com

Publicat in: iulie 2013
Etichete pentru acest articol: barci motor, navigatie, Salon Nautic Paris, yachturi
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement