Crăciunul în Lumea Mărilor! (foto)

Home « Evenimente « Internationale

Credeați că numai noi ne pregătim de Crăciun? Dacă da, v-ați înșelat! Animalele marine sunt puse pe distracție! Cel puțin în San Diego, la centrul SeaWorld (Lumea Mărilor). Iar spectacolul se anunță unul grandios. Asta pentru că la festivitățile de Crăciun vor participa balene, delfini, foci, reni și oameni. Bineînțeles, nu va lipsi nici Moș Crăciun. Bătrânul cu barba albă va împărți cadouri inedite atât celor prezenți, cât și animalelor marine puse pe șotii.

Iar asta nu e tot! Pe lângă acrobații în apă și plimbări cu trăsura trasă de reni, au loc și spectacole muzicale și de patinaj pe gheață, alături de personaje ca-n desenele animate! Totul într-un décor festiv de poveste, amenajat de organizatori pentru perioada 22 Decembrie – 05 Ianuarie? Tentant, nu?

SeaWorld – vacanțe tematice pentru familie

Centrul SeaWorld, din San Diego, este destinat vacantelor tematice cu familia! Centru este porționat în mai multe parcuri de distracții, în funcție de pasiune. Putem intra în lumea delfinariilor, unde se găsesc balene, delfini și foci, în SnowWorld, unde Moș Crăciun și renii lui așteaptă turiștii pentru a-i plimba cu trăsura sau în SeaTrees – locul în care puteți admira luminițele de pe cei 100 de brazi, care plutesc deasupra unui lac imens. Un lac în care zeci de delfini înoată nestingheriți. Și pe lângă peisajele fascinante, organizatori au avut grijă să aibă loc și momente distractive precum patinaj artistic, spații de patinaj pentru turiști și diferite concerte cu colinde de Crăciun.

Crăciun cu Samu

Nu este elful lui Moș Crăciun, ci balena ucigașă Samu! Nu vă speriați, nu este periculoasă, ci... pusă pe distracție. Balena va face show în Ajun de Crăciun alături de pietenii ei acvatici: foci, lei de mare și delfini! Nu i-ai văzut niciodată laolaltă? Atunci trebuie să te duci! Va fi o experiență unică în viață, de care se va putea bucura întreaga familie, indiferent de vârstă! Evenimentul se numește „Shamu’s Christmas” și este una dintre cele mai mari atracții ale perioadei!

Moș Crăciun în casă de corali

Iar de la Samu, ne îndreptăm spre cabana lui Moș Crăciun, amenajată din corali! Organizatorii festivităților de anul acesta din SeaWorld s-au întregut pe sine! Cabana este împodobilă cu corali, dar și brazi și ornamente precum beteală, globulețe și turtă dulce. Curtea casei este amenajată cu gazon verde, iar renii se simt ca la ei acasă alături de spiriduși și crăciunițe. O priveliște de vis, în care copii pot intra pentru a se simți într-un basm din desenele animate Disney!

Și, la doi pași depărtare, se zăresc leii de mare și vidrele, care au rolul de a-i speria pe copiii neastâmpărați. Sunt ajutoarele Moșului, care trec pe listă care copil a fost năzdrăvan și care a fost cuminte. Nu de alta, dar la finalul călătoriei prin lumea de basm SeaWorls, copiii vor pleca acasă cu daruri de la Moș Crăciun. Așadar, dacă vă tentează o astfel de excapadă, însă mai aveți timp să prindeți Crăciunula alături de elfi, reni, animale marine și Moș Crăciun! Festivitățile SeaWorld de Crăciun încep pe 22 decembrie și se încheie pe 5 Ianuare! Have fun și Crăciun Fericit!

Gina Rotaru

Foto: Seaworldfan.wordpress.com

Publicat in: decembrie 2012
Etichete pentru acest articol: Craciun nautic, destinatii exotice, vacanta Craciun
Inapoi la categoria «« Evenimente

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement