Black Friday vine și la Nautica! (foto)

Home « Evenimente « Internationale

Țineți cardul aproape pentru că în seara aceasta se dă startul la... shopping cu reduceri! Vineri noaptea, începând cu ora 00.00, marea majoritate a magazinelor for afișa reduceri de până la 90% la toate produsele existente pe raftul lor. Voi trebuie doar să fiți pe fază, în fața monitoarelor, pentru a face față concurenței... Nu de alta, dar se anunță bătălie mare pe produse!

Dacă anul trecut Black Friday a fost implementat doar de câteva magazine, astăzi ofertele vin din toate părțile. De la mâncare, electrocasnice, mobilă, până la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Ce mai, o adevărată nebunie, care a avut succes anul trecut, iar în 2012 pare să ia amploare.

Black Friday la Nautica!

Începem cu fashion și ne îndreptăm cu pași rapizi și către ambarcațiuni. Că doar cu asta ne ocupăm! Așadar, dacă ești pescar, marinar, iubitor de escapade maritime sau o mare fashionistă, acum ai șansa să cumperi cele mai ieftine și calitative produse... internaționale. Asta pentru că celebra Companie Nautica a intrat în programul Black Friday și oferă vineri noaptea reduceri de 40% la toate produsele de pe site. Mai mult, Nautica a scos deja la vânzare îmbrăcăminte de toamnă-iarnă pentru toată familia, cu prețuri care pornesc de la...29$. Un adevărat deal, nu credeți?

Ambarcațiuni și articole de pescuit ieftine

Chiar dacă nu este un sector vânat de marea majoritate a oamenilor, nișa își spune cuvântul! Isteria reducerilor a intrat și în afacerea vânzătorilor de ambarcațiuni și accesorii de pescuit. Însă, nu în cadrul programului Black Friday, ci în stil de reduceri. Tocmai de aceea, nu e cazul să „alergați” la miezul nopții după astfel de produse. Însă, vizitați magazinele de specialitate măcar în weekend, pentru că reducerile nu vor ține mult.

Produse precum bărci gonflabile, undițe, accesorii de pescuit și chiar articole sportive, cu până la 50% mai ieftine le veți putea găsi la cei de la TotalFishing.ro, oferte promoționale la bărci au cei de la Kolibriboats.ro, iar Goldfish.ro prezintă reduceri la bărci gonflabile. Așadar, este o perioadă prielnică achizițiilor, mai ales că aproape toate prdusele sunt la reduceri de iarnă sau de Black Friday. So, enjoy your shopping!

Gina Rotaru

Foto: digitaltrends.com

Publicat in: noiembrie 2012
Etichete pentru acest articol: articole pescuit, barci motor, barci pneumatice, Black Friday
Inapoi la categoria «« Evenimente

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement