Big City a bifat Veneția (foto)

Home « Evenimente « Internationale

Luxos, grandios și celebru! Este superyachtul Big City, recunoscut pe plan mondial pentru design, confort și facilități diversificate oferite turiștilor! Ambarcațiunea a reușit să impresioneze constructorii de ambarcațiuni prin dimensiune și spații largi oferite turiștilor. Acesta este și motivul pentru care marea majoritate a iubitorilor de vacanțe pe mare optează pentru Big City. Cât despre destinații, superyachtul le alege în funcție de prestigiul său!

 

 

Iar una dintre destinațiile sale Europene a fost Veneția! Da, celebrul superyacht și-a plimbat turiștii prin laguna venețiană, spre mândria localnicilor, care au profitat cât au putut de aparatele foto. Căci la așa imagine, e și păcat să nu-ți păstrezi măcar o amintire. Mai ales că Big City a andocat pentru câteva ore în celebra piață San Marco.

Big City – lux în Trinity style

Superyactul Big City are 43 de metri lungime, cu motor de yacht marca Trinity și un design interior realizat de Patrick Knowles. Ambarcațiunea a fost lansată în 2009 și oferă toate facilitățile uc care compania Trinity și-a surprins de fiecare dată turiștii. Unele dintre caracteristicile sale deosebite este construirea unui jacuzzi pe puntea superioară a ambarcațiunii, care se închide la vreme ploioasă. Are spații largi atât în interior cât și pe punte, stabilizatori de viteză, sisteme de comunicare performante, programe de divertisment și poate atinge o viteză de croazieră de 14 noduri/oră. Superyachtul oferă o serie impresionantă de facilități și zone de distracție pentru turiști.

Interiorul este tipic yachturilor companiei Trinty Yachts – lemn masiv de înaltă calitate, lustruit și vopsit în culori naturale și texturi. Interiorul este confortabil, decorat în stil minimalist. Big City oferă locuri spațioase de cazare pentru 10 persoane. Suita premium este situată înaintea punții principale, permițând proprietarilor să se bucure de lumina naturală prin ferestrele mari, curbate. Pe lângă acestea, super yachtul deține mese în aer liber pe puntea principală, pentru 10 persoane, un bar, un jacuzzi și o sală relaxare.

Tehnologie și dotări la nivel înalt

Yachtul Big City deține cu o serie de echipamente audio-vizuale, inclusiv high definition TV, o stație pentru andocare și jocuri de calculator, precum WII și X-box. Ambarcațiunea dispune de facilități moderne de comunicații, inclusiv V-Sat și WIFI, și o serie de jucării de apă. Iar printre jucăriile de apă atractive se află:  o navă auxiliar de 9,75 de metri, cu două motoare de 300 CP fiecare, un vehicul de 5.5 metri lungime, cu un motor de 115 CP, echipamente de snorkelling și scuba diving. O adevărată atracție pentru un sejur pe mare, atât din punct de vedere al eleganței, cât și din punct de vedere al dotărilor pentru distracție nautică. Nu crezi?

Gina Rotaru 

Foto: superyachts.com

Publicat in: noiembrie 2012
Etichete pentru acest articol: Big City, excursie Venetia, piata San Marco, turism Venetia
Inapoi la categoria «« Evenimente

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement