Antibes Yacht Show îşi redeschide porţile în 2013

Home « Evenimente « Internationale

Inaugurat în 2007, Antibes Yacht Show şi-a deschis uşile sale ca răspuns la cererea puternică pentru un astfel de eveniment maritim de primăvară în regiunea din apropierea celebrului oraş cinematografic Cannes, Franţa. Pe deplin dedicat brokeraj-ului şi charter-ului din domeniul nautic în ceea ce priveşte ambarcaţiile mari şi foarte mari, spectacolul începe de la Portul Vechi din Antibes şi se desfăşoară de-alungul rivierei franceze până la marina  „Quai des Milliardaires“, oferind facilități unice și cea mai mare capacitate de andocare pentru superyachturi din Europa.

De la crearea sa, Antibes Yacht Show s-a dezvoltat încontinuu, câştigând anvergură, diversitate şi notoritate, în fiecare an reunind din ce în ce mai mulţi expozanţi şi vizitatori. Astfel, orgnaizatorii au decis, în 2011, să creeze o nouă divizie dedicată secţiunii de Refit și Servicii, pentru a completa activitățile sale.

Brokeraj în domeniul maritim

Brokeraj-ul este activitatea de bază a celor de la Antibes Yacht Show. Dedicaţi misiunii de a furniza pieţei maritime yachturi cu cea mai bună expunere și vizibilitate, cei de la Yacht Club Internațional Antibes sunt deschişi colaborării cu toate companiile de brokeraj atât la nivel local, cât și la nivel internațional. Există întotdeauna o piață dinamică de cumpărători și vânzători în afaceri de brokeraj maritim, iar Antibes Yacht Show a reuşi să devină locul în care se întâlnesc toți pasionaţii, experţii, curioşii şi amatorii, dar şi cumpărătorii de yachturi mari şi foarte mari.

Numărul proprietarilor care doresc să-și vândă yachtul, crește în mod considerabil de la an la an, iar șansele de a găsi un cumpărător care doreşte să-şi achiziționeze yachtul lur de vis au crescut vertiginos, aici având o ocazie excelentă de a vedea o mare selecție dintre cele mai mari astfel de ambarcaţii.

Charter

Cele mai multe dintre yachturile expuse la vânzare sunt, de asemenea, disponibile pentru charter pe tot parcursul anului. Ca atare, afacerea de charter merge mână în mână împreună cu activitatea de brokeraj, ca o divizie a mai multor companii de brokeraj de peste tot din lumea marină. Antibes Yacht Show oferă clienților săi direcți posibilitatea de a alege orice yacht, după pofta inimii lor, să cunoască căpitanul și echipajul yachtului şi să-şi rezerve următoarea vacanţă chiar în cadrul expoziţiei.

Refit şi servicii

Din 2011, expoziţia a creat o secţiune dedicată pentru montare, reparaţii, întreţinere şi redesign pentru clienţii lor, ca o completare logică la deja existentele servicii de brokeraj. Secţia de Refit include o mare diversitate de servicii și know-how-uri din toate colţurile lumii şi din toate domeniile de specialitate şi conexe nautic, cum ar fi arhitecţi navali, designeri navali de interior, ingineri experţi în aparatură electronică de bord, ingineri specialişti în motoare, șantiere navale pentru reparaţii, mentenanţă şi reconstrucţie navală.

Secţia de Refit din cadrul Yacht Show Antibes a generat o dinamică reală în efectuarea şi negocierea tranzacțiilor business-to-business, astfel, dobândind o recunoaștere din partea profesioniștilor ca fiind una dintre expoziţiile nautice mondiale de prestigiu şi care trebuie neapărat vizitată. Secţia de Servicii oferă, de asemenea, o gamă largă de servicii, inclusiv de finanțare bancară pentru achiziţionarea unui yacht nou, asigurări yacthuri şi bunuri aflate pe yacht, provizioane, înregistrarea yachtului la autorităţile navale europene etc.

În cadrul Secţiei de Servicii a târgului, veți găsi o zonă separată pentru echipaj, pentru care Antibes Yacht Show este un punct de întâlnire crucială la începutul sezonului, unde echipajele pot face schimburi de experienţă, pot participa la workshop-uri de dezvoltare profesională în domeniu şi pot chiar participa la aplicaţii navale. Antibes Yacht Show va aştepta în perioada 18 – 21 aprilie 2012 mii de vizitatori, ca şi în anii trecuţi.

Gabriel Ban

Foto: goldfishboat.com

Publicat in: decembrie 2012
Etichete pentru acest articol: Antibes Yacht Show, eveniment nautic, regate, yacht
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement