A început Carnavalul de la Rio! (poze)

Home « Evenimente « Internationale

Liber la desfrâu! A început Carnavalul de la Rio! – cel mai grandios eveniment al anului! Sărbătoarea în care totul este permis! Muzica răsună pe tot globul, iar dansatoarele fac pământul să vibreze în ritmuri... orientale! Nu sta deoparte! Simte și trăiește ritmul muzicii! Este vremea distracției, a mișcărilor îndrăznețe și a costumelor senzuale! Asta pentru că Brazilia da dat oficial startul petrecerii mondiale!

Primarul Eduardo Paes anunță începerea Carnavalului printr-o festivitate tradițională, ce pornește cu încoronarea Regelui Fat (Regele Momo). Primarul predă simbolic cheia de aur a orașului regelui Momo, simbol al tuturor exceselor! Din acel moment, în Rio de Janeiro totul devine permis! Dansurile sezuale, costumele senzuale și muzica latino va răsuna timp de cinci zile pe străzile din Rio de Janeiro! O perioadă care va aduna peste 500.000 de turiști!

Îndrăzneală, extravaganță și mișcări senzuale

Începând de astăzi, carnavalul este peste tot: pe străzi, în piețe, baruri, cluburi și în toate celelalte locuri publice. Toată lumea petrece, costumele sunt la vedere, iar atmosfera încinsă se simte de la mii de km distanță, ea culminând cu Parada Carnavalul de la Rio, cunoscută sub numele de Parada Samba. Dacă vrei să participi, ai nevoie de câteva ingrediente esențiale: îndrăzneală, dezinvoltură, costum extravagant și mișcări senzuale. Dacă le ai, imposibil să nu te distrezi!

Organizarea Carnavalului de la Rio a durat luni de zile! S-a acordat atenție și celui mai mic detaliu pentru ca evenimentul să răsune pe plan mondial! Este momentul din an în care Rio de Janeiro se inundă de turiști petrecăreți, copiii și famili interesate de tradiția braziliană! O tradiție expusă pe toate străzile țării, în toate localurile și în toate casele localnicilor. De la bucătărie, la portul popular brazilian și până la excentricitate, zilele acestea, Brazilie ni le prezintă pe toate.

Capitala Carnavalului Mondial

Deși Carnavalul este sărbătorit în orașele și satele mărginașe situate pe tertoriul Braziliei și a altor țări catolice, Rio de Janeiro este considerat de mult timp ca fiind capitala Carnavalului Mondial. Asta pentru că nu este doar cel mai mare carnaval, ci are și cel mai mare renume, fiind catalogat unul intre cele mai interesante evenimente artistice de pe Glob. Aproape toată lumea a auzit de Carnavalul de la Rio. Un carnaval care atrage anual peste 500.000 de turiști și care concurează prin popularitate, renume și atracție turistică cu Carnavalul de la Veneția.

Așadar, acum este momentul unei vacanțe în Brazilia! Agențiile de turism sunt focalizați pe oferte, brazilienii sunt deschiși la turiști, iar petrecerile și distracția este garantată! Dacă ajungi, te așteptăm cu impresii, dacă nu, te ținem noi la curent cu informații proaspete și galerii foto care să îți facă trupul să vibreze... în ritm de samba!

Gina Rotaru

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: Carnaval, carnaval nautic, Carnavalul de la Rio, Rio de Janeiro
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement