Timpul Mărțișorului cu Nautica Magazine!

Home « Evenimente « Inedit

A venit primăvara! A venit Martie! Luna sensibilității, a cadoruilor emoționante, a șnururilor colorate, a miresmelor de ghiocei și zambile... E Luna Femeii! Motiv pentru care sărbătorim frumusețea și toate detaliile care ne fac să simțim că trăim pe zi ce trece într-o „lume mai frumoasă!”. O lume în care poți spune „îmi pasă”, poți întinde o mână de ajutor, poți dărui din suflet și poți simții vibrația și emoția noilor începuturi!

 

Este luna în care noi spunem „Se poate!” și organizăm concursuri pentru frumusețe, de mărțișor. În luna mărțișorului ne strângem laolaltă într-o competiție distractivă, prin socializare! Începem luna prin a spune „La mulți ani” atât femeilor, cât și persoanelor care ne fac „lumea mai frumoasă”. Haideți să privim lumea prin ochii lor, măcar o lună! Zâmbiți și bucurați-vă de premii pentru că Nautica Magazine dă startul unui nou concurs „Timpul Mărțișorului”.

Un concurs care se va desfășura în perioada 1-3 martie și care va premia frumusețea și pofta de socializare cu cinci ceasuri. Tot ce trebuie să faci este să te întreci cu prietenii tăi în like&share pe pagina noastră de facebook! În această perioadă,vom posta imagini care să vă facă „lumea mai frumoasă”, iar voi va trebui să dați like&share la cele care vă atrag mai tare. Va fi o experiență funny, care anunță începerea primăverii, prin socializare, poftă de viață, surprize și multe premii!

Alătură-te nouă și construiește o „lume mai frumoasă” atât pentru tine, cât și pentru cei apropiați ție! Mai multe detalii despre participarea la concursul „Timpul Mărțișorului” le găsești aici.

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: cadouri martisor, martisor, ziua femeii
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

A fost postat un singur comentariu la acest asticol «
  • APOSTOL VIORICA | 01 mar 2013
    Multumim mult pentru minunatele concursuri!!

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement