Spectacol de lumini de 1 Mai pe litoralul românesc

Home « Evenimente « Inedit

Soare, temperaturi ridicate și o vacanță de o săptămână! Gata, mergem la mare!!! Litoralul românesc dă startul petrecerilor, iar autoritățile le-au pregătit turiștilor o mulțime de surprize! Concerte fără număr, sporturi pe apă și un spectacol de lumini impresionant! Va fi o mini vacanță specială pe care turiștii puși pe distracție o vor savura din plin! Din Mamaia și până în Eforie muzica va răsuna cu putere, basul va mușca pământul iar turiștii vor petrece în ritm de dans în toate stilurile muzicale posibile! Asta pentru că se dă startul Sezonului estival pe litoralul românesc.

Organizarea a a început încă din luna februarie, când autoritățile constănțene au făcut selecția artiștilor care urmează să cânte pe scenele amenajate de-a lungul litoralului românesc! Nume mari precum Pepe, Alex Velea, dar și formații de muzică eletronică, folk și rock, vor încinge atmosfera pe litoralul românesc pe parcursul a celor cinci zile de vacanță. Iar printre cele mai emoționante momente va fi spectacolul de lumini realizat chiar de turiști, împreună cu câțiva tineri. Un spectacol de lumini realizat prin lansare de lampioane la malul mării.

Sporturi de apă

Distracția începe încă de la intrarea în Constanța! Centrele de închirieri echipamente de sporturi nautice scot la înaintare cele mai tari oferte. De la închirieri ambarcațiuni și până la distracții de adrenalină precum skijet sau windsurf, comercianții fac reduceri substanțiale pentru a marca startul sezonului estival pe litoralul românesc. Pe lângă aceste oferte, turiștii se vor mai putea bucura de cluburi pretențioase și terase la malul mării, pregătite cu delicatese și băutură din plin. Asdta pentru că autoritățile constănțene estimează să deschiderea sezonului estival vor aduce peste 40.000 de turiști al malul mării. Cât despre organizări, de mini vacanța de 1 Mai, petrecăreții vor putea participa și la o expoziție de zile mari: Parada cu mașini de epoca, motociclete, mașini off-road, masini de raliu, și autobuze supraetajate.

Spectacol de lumini!

Iar asta nu e tot! În noaptea de 1 Mai, concertul organizat pe plaja din Mamaia se va încheia cu o lansare inedită de lampioane la malul mării. Un eveniment care va lumina întreaga stațiune, creând o atmosferă plină de romantism! Va fi evenimentul care va încheia petrecerea de 1 Mai pe litoralul românesc, anunțând în mod oficial deschiderea sezonului estival de distracție pe litoralul românesc. Nu de alta, dar românii vor avea la dispoziție o întreagă săptămână să petreacă la malul mării, fiecare în stilul propriu, în funcție de stațiunea aleasă! Așadar, fie că ești romantic sau petrecăreț peste măsură, litoralul românesc își deschide porțile și te așteaptă fix cu ceea ce ai nevoie! Distracție, relaxare și petreceri în aer liber!

Gina Rotaru

Foto: baja-greenawalts-cozybooknook.blogspot.com  

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement