Secrete pentru o vacanta aproape perfecta !

Home « Evenimente « Inedit
Agentia de turism trebuie sa fie mai mult decat un simplu vanzator de turism, avand in vedere ca un client trebuie sa beneficieze de consultanta turistica de calitate.
La fel creste pretul in functie de numarul de stele al hotelului, in functie de cat este de aproape de centrul unei statiuni renumite, de plaja, de un oras (loc) mai important, de un obiectiv turistic.
Inainte de a-ti planifica vacanta, discuta cu agentul de turism despre pasiunile tale si, eventual, despre cele ale familiei tale, iar acestia te vor ajuta sa identifici pachetele turistice care includ activitatile voastre preferate.
In cazul in care trebuie trimis un avans unui hotel din strainatate, cum e cazul unor rezervari prin , trebuie sa stiti pana la ce data trebuie trimis acest avans ca sa nu pierdeti rezervarea.
Daca iti doresti vacanta care sa imbine in mod armonios relaxarea, explorarea unor destinatii noi, vizitarea unor orase, plaja, turismul cultural si socializarea, atunci cea mai buna solutie este croaziera.
Un alt avantaj este acela ca destinatia fiind un oras, poti vizita mai multe vestigii, decat daca mergi intr- lunga si singura vacanta. Existand mare varietate de destinatii, nu are importanta daca este iarna sau vara, putand alege in functie de sezon si de noile destinatii.
Propun sa luam in calcul toate criteriile care ne pot ajuta sa facem cea mi buna alegere: pret mic, hotel dorit, destinatie perfecta. 
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: iunie 2017
Etichete pentru acest articol: vacanta, turism cultural, noi destinatii
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement