Sărbători cu sporturi nautice, în Canaberra

Home « Evenimente « Inedit

Uitați de colinde, zăpadă și reni! În Canberra, startul Sărbătorilor de Iarnă se dă... pe apă! În prag de sărbători, autoritățile locale organizează anual carnavale, sporturi nautice și plimbări cu cămila, pentru a strânge localnicii laolaltă! Iar asta nu e tot! Pe lângă sporturi nautice, plimbări cu barca și cămila, nonconformiștii pot opta și pentru o mică zguduială, în stil de bungee jumping. Te tentează?

Dacă da, go for it! Nebunia începe în 10 decembrie, astfel că ai timp să prinzi și o ofertă pentru vacanța de Crăciun în California! Pentru că, odată ce ai gustat din adrenalina de începere a festivităților, cu siguranță nu vei vrea să părăsești zona până după Anul Nou! O spun chiar și autoritățile, care au transformat organizarea carnavalului, într-o sursă de atracție turistică! Și funcționează!

Start pe 10 decembrie

Startul Carnavalului de Crăciun se dă cu petreceri în aer liber, concerte și o mulțime de oferte gastronomice, începând de la dulciuri, până la preparate tradiționale. Iar după o masă copioasă, vine și distracția! Localnicii se întrec cu bărcile pe lac, copiii se pot distra cu activități precum: Aqua sphereing, trambulină pe apă, pescuit și multe altele. Cât despre adulți, pot opta pentru o mulțime de activități de adrenalină: începând cu bundgee jumping și ajungând la scuba diving sau windsurfing. Iar la final, pentru un tur de relaxare, poți închiria o căminlă, care să te plimbe agale printre agitația festivității.

Colinde tradiționale în show style

Să nu credeți că vor lipsi în totalitate colindele tradiționale de Crăciun! Numai că, vor fi interpretate într-un stil... neobișnuit pentru marea majoritate a turiștilor. Nu vor exista colinde line, ci totul se va interpreta în show style, în centrul orașului Canberra. În fiecare seară, până pîn 21 decembrie, timp de o oră, între orele 18.00 și 19.00, se organizează un concert cu colinde tradiționale de Crăciun.

Astfel, cei sătuli de adrenalină și sporturi pe apă, își pot culege oaza de liniște din mijlocul concertelor. Concerte organizate de municipalitate, în cadrul cărora vor interpreta colindele copii de școală generală, îndrumați de un profesor de muzică! Ce mai, un Carnaval atipic de Crăciun, care are toate ingredientele pentru a dobândi un succes răsunător din punct de vedere turistic. Nu credeți?

Gina Rotaru

Foto: www.abc.net.au

Publicat in: decembrie 2012
Etichete pentru acest articol: barci motor, carnaval, scuba diving, sporturi apa, vacanta Craciun
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement