Romanii si reducerile de vacanta !

Home « Evenimente « Inedit
Targul de Turism are oferte pe alese, iar pentru ca vremea asta rece de afara nu cred ca te poate indemna la altceva decat la a visa concedii, va amintesc ca anul acesta este unul special: Pastele va cadea in ziua de 1 Mai. 
Cel mai bine este să achizitionam vacantele noastre prin agentiile de turism, agentul de turism cunoaste bine destinatia, care vinde si este  la curent cu toate modificarile aparute.
Turistii pot analiza ofertele mai multor agentii intr-un timp foarte scurt si chiar isi pot rezerva vacanta dorita, pot beneficia de ofertele speciale propuse de agentiile de turism, pot sa isi aleaga locuri de petrecere a timpului liber etc.
Se pare ca Turcia este destinatia cu cele mai atractive oferte Early Booking si cu cele mai permisive termene de plata, turistul putand achita pana la finalul termenului de Early Booking 50% din vacanta, iar restul de 50% putand fi achitati pana cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare.
Si restul destinatiilor cu oferte Early Booking au reduceri consistente si conditii de plata destul de permisive, turistii trebuind sa achite 80% din valoarea pachetului de servicii pana la finalul termenului de Early Booking, restul de 20% putand fi achitati pana cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare.
Inedite sunt sejururile in Africa, Bahamas sau Groenlanda, insa un sejur de 10 zile costa aproximativ 2.000 de euro. Aceste reduceri sunt cumulate cu cele din perioada de early booking, aflata la debut, spune Ondina Dobriban, director general Paralela 45.
Agentia de turism low-cost Europa Travel ofera la vanzare circuite in special pentru zona Europei, cele mai multe fiind pentru tari ca Spania, Franta, Italia, Portugalia, Cehia, dar si destinatii indepartate, chiar intercontinentale. Garantia se aplica doar tarifelor care sunt disponibile la orice agentie de turism din Romania. La acest targ primariile din Oravita si Oradea isi promoveaza obiectivele turistice, dar si localitati din Ungaria sunt prezente cu oferte la SPA-uri. 
Oana Baciu, reprezentant al unei agentii de turism din Craiova, ne asigura ca si anul acesta vom beneficia de superoferte atat pentru sejururi in tara, cat si in strainatate. Si tocmai pentru ca exista cerere, agentiile de turism si-au pregatit si ele temele si anunta reduceri între 30% si 70% din valoarea totala a unui pachet. De altfel, primele vacante au fost vandute de catre agentiile de turism primilor-veniti.
 
sursafoto: pinterest
 
Publicat in: martie 2017
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement