Reduceri la bărcile RIB în România

Home « Evenimente « Inedit

Dacă ați visat la o ambarcațiune, acum e momentul unei achiziționări! Începutul de an a adus reduceri substanțiale la ambarcațiunile RIB (pneumatică cu chilă rigidă) second hand. Multe magazine online de specialitate au scos pe piață oferte interesante la ambarcațiunile de tip second hand, care anul trecut au fost la mare căutare. Așadar, dăcă până acum bugetul v-a ținut în loc, în 2013 puteți deveni proprietar de ambarcațiune cu bani puțin. Greu de crezut? Haideți să dăm o raită prin magazinele virtuale, pentru a „cântări” ofertele.

Cele mai multe scăderi de prețuri se regăsesc la ambarcațiunile RIB, însă găsim șalupe, timarane, skijet-uri la prețuri modice, mai mici ca anul trecut. Jucăriile nautice, accesoriile pentru navigație motoarele sunt și ele la reduceri. Unde se găsesc toate acestea?

Magazine online și prețuri

Reducerile se găsesc magazinele marilor companii, însă marea majoritate se află în magazinele revânzătoare online. Există magazine online care comencializează ambarcațiuni și accesorii de la aproape toate companiile producătoare, în regim de second hand. Modelele nu sunt deteriorate, acestea fiind curățate și aranjate înainte de a fi date spre vânzare. Câteva dintre site-urile care au promoții la ambarcațiuni sunt: Marine Shop (www.marine-shop.ro/), Bărci de Vânzare (www.barcidevanzare.ro), Bărci Second (www.barcisecond.ro), ProBarca (www.probarca.ro) sau Ambarcațiuni (www.boat24.ro).

Iar lista poate continua după o siplă căutare pe Google! După o scanare a acestor site-uri, am sesizat că o barcă pleumatică poate fi achiziționată de la minimum 200 de euro, putând ajunge la 1.000 de euro, în funcție de model și preferințe. Există bărci cu motor cu prețuri care pornesc de la 1.000 de euro, bărci din fibră de sticlă care pornesc de la 400 de euro, iar unii dintre proprietarii ambarcațiunilor prezente pe aceste site-uri sunt dispuși să facă schimb cu alte ambarcațiuni sau mașini. Oferte destul de tentante sunt și pentru cei cu pretenții mult mai mari. Spre exemplu, o ambarcațiune cu vele poate fi găsită la 1.300 de euro, o șalupă de viteză, precum Honda sau Mustang, poate fi achiziționată la prețuri între 7.000 - 17.000 de euro, iar prețurile jucăriilor nautice pleacă de la 1.300 de euro.

Sume destul de mici, chiar și în regim de second hand. Însă, înainte de a spune DA din prima în fața unei ambarcațiuni, aruncați o privire amănunțită printre ofertele site-urilor de specialitate. Nu se știe unde veți zări o ofertă mai convenabilă vouă! Enjoy la shopping!

Gina Rotaru

Foto: newyork.ebayclassifieds.com

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: barci de vanzare, oferte barci, reduceri barci
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement