Primele imagini de la Salon Nautic Bucuresti 2013 (foto)

Home « Evenimente « Inedit

Ne-am dus, am admirat, ne-am interesat și am venit cu primele informații și imagini de la Salon Nautic International Bucuresti 2013! Un eveniment mult așteptat de toată suflarea pasionată de domeniul nautic! De la sportivi, începători, iubitori de adrenalină și până la proprietari de lux, potențial cumpărători, cu toții au așteptat cu nerăbdare evenimentul! Iar printre ei, ne-am aflat și noi! Motiv pentru care, nu aveam cum să ratăm deschiderea expoziției Salon Nautic Bucuresti 2013!

Deschiderea a avut loc miercuri, la ora 12:00, însă pregătirile au început dis de dimineață, când ambarcațiunile au primit ultima lustruială, produsele în standuri au fost aranjale, iar parcartele așezate unde se pot zări mai bine! Primii vizitatori au venit chiar la ora prânzului, semn că interesul și curiozitatea au fost mari anul acesta! Cât despre expozanți, au cu ce să se laude! Ofertele curg, produse noi sunt, iar facilitățile oferite sunt atractive!

Noutăți la Salon Nautic Bucuresti 2013

Este al 5-lea an în care se organizează Salon Nautic International Bucuresti, iar expozitia pare sa atraga tot mai mulți curioși. Competiția între producători a crescut și, cum era de așteptat, prețurile încep să scadă! Dacă anul trecut cel mai scum exponat era de aproximativ 150.000 de euro, anul acesta, vedeta expoziție, care a putut fi admirată în mijlocul salonului, este de aproximativ 75.000 de euro! Iar asta nu e tot! Producătorii de bărci pneumatice se întrec în reduceri de până la 30%, iar producătorii de accesorii nautice nu se lasă mai prejos! Pe lângă aceștia, anul acesta avem parte și de agenții de croaziere, care lansează pe piață noi oferte.

Anul acesta, la Salon Nautic Bucuresti 2013 pot fi admirate și cumpărate caiace, canoe, skijet-uri, ambarcațiuni gonflabile, ambarcațiuni de pescuit, veliere, dar și accesorii precum sisteme de navigație, îmbrăcăminte de navigație, încălțăminte de navigație, vacanțe de croaziere și se pot obține oferte la cursuri de navigație de la Academia Navală Română! De asemenea, există companii care oferă servicii yacht-carter și multe alte facilități speciale pentru domeniul nautic! Salon Nautic Bucuresti 2013 a început miercuri, 06 Martie, și își va ține porțile deschise până duminică, 10 Martie 2013!

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement