Piscina din mijlocul rechinilor (foto)

Home « Evenimente « Inedit

În apă cu rechinii? Acum o poți face! Și fără teama de a fi mâncat! Este invenția lansată pe piață de conducerea hotelului Golden Nugget din Las Vegas, cu ajutorul unui arhitect plin de imaginație. Acesta a construit un acvariu imens cu rechini, în mijlocul piscinei hotelului. Iar asta nu e tot! În interiorul acvariului cu rechini, din piscină, trece un tobogan cu apă, care poate fi folosit de toți turiștii! Funny sau înfricoșător?

Ei bine, mai degrabă funny decât înfricoșător, ținând seama cât de profitabil a devenit hotelul de la amenajarea piscinei cu rechini. Potrivit directorului, numărul turiștilor care vin să se cazeze aici a crescut cu 30%, la doar câteva săptămâni de la răspândirea zvonului.

Piscină printre rechini și tobogan pe 3 etaje

Deși inițial proiectul fusese realizat doar pentru amenajarea unui acvariu cu rechini și ton în piscină, arhitectul l-a extins creând un tobogan printre rechini. Și, aparent, acesta este cea mai mare atracție a clienților. În timp ce unii se mulțumesc să privească periculoasele animale marine, înotând pe lângă ele, alții vor să simtă adrenalina la maximum. Așa că, dă o raită rapidă printre ei...

Toboganul pornește de la al treilea etaj al hotelului, coboară în aer liber pe o parte laterală a acestuia, trece prin acvariul cu rechini (porțiune construită în întregime din sticlă) și te aruncă direct în piscina hotelieră. Astfel, pentru câteva secunde, ai ocazia să te simți în mijlocul rechinilor...

Piscină de 30 de milioane de dolari

Iar investiția nu a fost deloc mică. De jur împrejurul piscinei au fost amenajate și 30 de cabane private, pentru a oferi oaspeților relaxare cu intimitate deplină. Cabanele pot fi închiriate pentru 175 $ pe zi (luni - Joi) și 250 $ pe zi (vineri – duminică). De asemenea, șezlongurile au prețuri de 50 $ pe zi (luni - Joi) și 100 $ pe zi (vineri - duminică). Toate aceste facilități contra-cost pot fi folosite atât pentru relaxarea proprie, cât și pentru a organiza evenimente sau diferite petreceri.

Gina Rotaru

Foto: curious-places.blogspot.ro

Publicat in: noiembrie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement