Mastile naturale pe baza de caviar, cheia unui ten stralucitor

Home « Evenimente « Inedit

Considerat o delicatesă culinară, caviarul este prezent nu numai pe mesele îmbelşugate, ci şi pe piaţa cosmeticelor de lux, fiind un ingredient îndrăgit de foarte multe vedete atât de la Hollywood, cât şi din România.

În numai o jumătate de oră, o mască pe bază de caviar îi dă pielii tale un alt aspect. E ideală pentru tenul tânăr, având ca rezultat curăţarea şi hidratarea lui. Rezultate spectaculoase are şi în cazul tenului mixt şi gras, pentru că elimină celulele moarte, închide porii, asigură un ten mat, luminos şi uniform. Iar pielea va fi mai fină, mai luminoasă, cu un tonus crescut şi cu riduri diminuate vizibil.

Bogat în proteine şi acizi graşi esenţiali, caviarul are proprietatea de a hrăni pielea, de a stimula şi de a regenera metabolismul celular. De asemenea, caviarul este un bun antioxidant şi stimulant, fapt ce îi justifică prezenţa ca ingredient a numeroase produse cosmetice: creme de zi şi de noapte, capsule anti-aging, ser şi măşti.

Proprietăţile nutritive ale caviarului, asociate cu efectul de lifting al proteineler marine, redau aspectul luminos şi satinat al pielii.

Caviarul marin introdus recent pe piaţă conţine un serum cu efecte spectaculoase. Produsul, care conţine particule de aur, asigură strălucirea şi vitalitatea tenului imediat după aplicare. Ridurile fine sunt atenuate, tenul este hidratat pe termen lung, iar procesul de exfoliere celulară este accelerat în mod natural, fără a produce iritaţii.

După ce masca a fost aplicată şi îndepărtată, timp de 24 de ore, faţa va radia, iar tenul va fi hidratat intens. Pentru un efect de lungă durată, tratamentul pe bază de caviar este recomandat o dată la trei săptămâni.

 

De un asemenea răsfăţ nu duc lipsă nici vedete precum Angelina Jolie sau Julia Roberts, care adoră să se răsfeţe cu astfel de măşti pe bază de caviar: "Sunt femeie, aşa că îmi place la nebunie să mă răsfăţ din când în când. Pentru că folosesc în fiecare zi produse de machiaj, tenul meu are nevoie de îngrijire, iar un tratament pe bază de caviar şi vin este cel mai la îndemână. Trebuie să recunosc că efectele s-au văzut imediat şi că pielea era mai fermă şi mai hidratată".

Dacă până acum aveai impresia că o singură cremă antirid poate face minuni, această îngrijire nu este suficientă. De cele mai multe ori, pielea feţei necesită o acţiune puternică a unor ingredienţi mult mai concentraţi. De aceea, vine în ajutor caviarul.

Acest deliciu culinar s-a dovedit a fi extrem de eficient în lupta cu ridurile. Dotat cu excelente proprietăţi nutritive şi hidratante, caviarul este o veritabilă sursă de vitalitate şi energie pentru tenul ridat, obosit şi tern. Acesta îşi va recăpăta aspectul luminos şi proaspăt după numai câteva tratamente.

Fie că alegi să-ţi prepari singură măştile pe bază de caviar, fie preferi să mergi la un salon de specialitate, te vei simţi nemaipomenit de bine, iar tenul tău va radia de prospeţime.

 

 

Irina B.

sursa foto: mnm.com

Publicat in: septembrie 2013
Etichete pentru acest articol: caviar, caviar masca, masca cu caviar, masti naturale
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement