Ivan Patzaichin, la Romanian Boat Show 2013 (foto)

Home « Evenimente « Inedit

Astăzi „Romanian Boat Show” și-a deschis porțile vizitatorilor! Cea mai așteptată expoziție de yachturi și alte ambarcațiuni de lux își primește pasionații până duminică cu oferte și modele nou nouțe, menite să atragă privirile chiar și celor mai nepricepuți vizitatori! În mijlocul Pieței Constituției s-au aliniate zeci de yachturi de mici și mari dimensiuni, dar și accesorii și articole vestimentare pentru pasionați. Curioși cum arată și pe cine vom întâlni la eveniment?

Prima zi, primele emoții! Am intrat în mijlocul expoziției cu avânt pentru a savura aerul luxului și a opulenței. Nu sunt foarte multe evenimente de acest gen în România, iar acest prilej este unul important pentru piața nautică. Este locul în care se întâlnesc cei mai apreciați producători de ambarcațiuni atât din România cât și de peste hotare, unde prețurile sunt întotdeauna la ofertă (negociabile), iar modelele expuse din de cea mai bună calitate! Pe lângă ambarcațiuni, pasionații sporturilor nautice de toate felurile se pot simți ca-n rai! Spunem asta pentru că în Piața Constituției, organizatorii au amenajat un spațiu special pentru ei unde se găsesc toate accesoriile necesare oricărui tip de sport, fie el de relaxare sau de adrenalină!

Catamaranul, bijuteria expoziției

Cât despre producători, există yachturi nu nume răsunătoare precum QuickSilver, American Nautics, Zodiac, MacGregor, StarFisher și mulți alții. Însă, ochii ni s-au oprit la ambarcațiuni handmade din lemn. Cum pășești de intrarea expoziției zărești ambarcațiunile promovate de Ivan Patzaichin. Catamaranul din lemn îți captează privirea datorită designului, a culorii calde al lemnului și a mândreo sigle pe care scrie că este „Ambarcațiunea anului în România”. La standul expozițional, unul dintre reprezentanții firmei asambla de zor ambarcațiunile, pentru ca vizitatorii să le găsească aliniate.

Lângă catamaran, urma să fie expusă celebra canotcă. Curioși, am intrat în vorbă cu tânărul și am aflat cu bucurie că Ivan Patzaichin va lua parte la acest eveniment, pentru a-și promova cu mândrie ambarcațiunile lucrate manual, care te uimesc prin finisajele fără greșeală. Fostul mare olimpic la caiac-canoe va fi prezent în fiecare zi a evenimentului, în special după-amiaza. Pe lângă ambarcațiunile handmade expuse de Ivan Patzaichin, o ambarcațiune din lemn poate fi zărită la standul firmei American Nautics. Așadar, dacă sunteți fani, iubitori de ambarcațiuni handmade sau doritori să intrați în posesia unei bijuterii autohtone, vizitați expoziția pentru că în 2013 aveți ce vedea! Iar dacă nu ajungeți, noi vă vom ține la curent cu toate noutățile din cadrul expoziției, pentru că vom fi zilnic acolo!

Gina Rotaru

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement