Deschiderea sezonul estival 2016

Home « Evenimente « Inedit
Litoralul Marii Negre are foarte multe de oferit publicului larg, incepand cu peisajele sale spectaculoase, cu  valurile spumoase si involburate, cu nisipul auriu si terminand cu zonele protejate prin lege, unde turistii pot admira fauna si flora in toata splendoarea lor. Ei bine, printre numeroasele statiuni populare de pe litoralul romanesc se regasesc si trei destinatii de top pentru publicul tanar, ele reusind sa ii atraga pe acestia prin intermediul posibilitatilor eterogene de divertisment, prin spectacolele muzicale si cele artistice organizate in fiecare zi, dar si prin „vibe-ul” atipic care le coordoneaza activitatea sociala.
Principal centru de atracție pentru distracție, stațiunea Mamaia a eclipsat în ultimii ani stațiunile cu nume de planetă din sudul litoralului. Chiar și așa, cei în căutare de liniște, dar și prețuri mai mici, au de unde alege când vine vorba de cazare la Eforie Nord, Neptun sau Venus.
Pe lângă hoteluri,  au apărut și atracții turistice pentru petrecerea timpului liber, altfel decât doar la plajă. Herghelia Mangalia s-a redeschis pentru public acum două veri, iar de anul acesta turiștii pot alege o zi de distracție la recentul deschis aqua-park din Eforie Nord sau la parcul de avenură Paradis Land din Neptun. Iar cei în căutare de ceva deosebit, pot alege o cină romantică în vie sau o plimbare plină de adrenalină în largul mării cu velierul.
Încă din luna martie a acestui an a fost deschis parcul de aventură Paradis Land din Neptun. Un concept de parc care se potriveşte mai mult pentru staţiunile de la munte a fost adus şi pe litoral: tiroliene, 14 trasee cu diferite grade de dificultate, cu biciclete în copaci, buşteni legaţi cu frânghii, dar şi un perete pentru căţărări. Cei mici vor fi cu siguranţă cei mai încântaţi, în timp ce adulţii se vor uita cu puţină panică la traseu. Dar doar la început. De la deschidere şi până aproape de sfârşitul lunii iunie, peste 11.000 de aventurieri s-au căţărat prin copaci şi s-au dat cu tiroliana.
Întinși pe șezlong în plin soare, cu siguranță ați admirat ambarcațiunile din larg. Ei bine, puteți schimba locul și să vă bucurați și de o plimbare cu velierul. Ambarcaţiunile se închiriază din Marina Limanu. Arcturus Yachts oferă prețuri în funcție de numărul de persoane, dar și de serviciile alese. Spre exemplu, închirierea unei ambarcaţiuni pentru trei-cinci ore, costă 200 de euro, la care se adaugă 70 de euro pentru skipper. Asta înseamnă 150 de lei/persoană. Tariful se dublează dacă alegeţi să petreceţi o zi întreagă, dar şi o noapte la bordul ambarcaţiunii
 
sursa foto: pinterest
 
 
 
 
Publicat in: iunie 2016
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement