De ce este bine sa cumparam vacantele prin agentiile de turism !

Home « Evenimente « Inedit
La editia din acest an peste 50.000 de turişti au fost asteptati sa treaca pragul targului pentru a-si alege vacanta visata dintre miile de oferte turistice puse la dispozitie de catre agentiile de turism si nu numai.
Cele mai ieftine pachete de la targ sunt sejururile cu plecare cu autocarul in Grecia, de la 15 euro de persoana vacanta in insula Thassos, de la 16 euro in Zakynthos si de la 25 de euro in Halkidiki. 
Ofertele Early Booking, pentru noul sezon Paralela 45 promite  reduceri chiar si de 50% care scad progresiv in perioada 31 octombrie 2016 - 31 martie 2017. Aceste reduceri last minute pot ajunge chiar și la 40 - 50% din valoarea inițială a pachetului și rivalizează cu reducerile de early booking. Deoarece orice companie din turism, fie ea hotel, companie aeriana sau agentie de turism, nu doreste sa ramana cu locuri neocupate de catre turisti si care pot produce mari pierderi!
Exista cateva avantaje, pe care nu le putem ignora atunci cand vine vorba sa cumparam o vacanta printr-o agentie de turism: ni se ofera consultanta turistica, informatii utile si pertinente, servicii suplimentare, ni se poate oferi transport, chiar daca pachetul respectiv nu il includea(bilete de avion, transport cu autocarul), primim asistenta turistica, pachetele turistice oferite de agentii sunt mai ieftine, iar daca suntem multumiti pe viitor vom apela din nou la aceeasi agentie, ceea ce inseamna pe viitor, un alt avantaj, acela de a beneficia de discounturi si de reduceri de fidelitate ori de vreo oferta excelenta de ultima ora.
Tinem sa subliniem ca overbooking apare strict din partea hotelierilor, si astfel de situatie e neplacuta atat pentru turisti, cat si pentru agentii deopotriva! 
Paralela 45 este una din cele mai vechi agentii de turism din Romania si an de an vine cu destinatii si produse noi pe piata. 
Targul de Turism de la Timisoara este deschis in perioada 20-22 martie, intre orele 10.00 si 19.00, la CRAFT, vizavi de Sala Olimpia.
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: martie 2017
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement