Câștigă cursuri supriză cu "Incubator 107"!

Home « Evenimente « Inedit

Incubator 107 a devenit partenerul Carnavalului Nautica Magazine! Incubator 107 este locul în care oricine poate învăţa pe oricine, orice. În fiecare lună scoatem la lumină o nouă generaţie de ateliere din cele 6 bresle creative: Făuritorii, Glăsuitorii, Hedoniştii, Virtualii, Vrăjitorii şi Mişcătorii.

 

În fiecare lună lansăm noile bijuterii cu o nocturnă, eveniment cultural alternativ, în care invitaţii noştri pot experimenta rând pe rând atelierele care se vor desfăşura în luna care urmează şi se pot înscrie la atelierele care i-au convins.

Name

Pe lângă ateliere, nocturna găzduieşte demonstraţii, spectacole şi concerte pentru cei 200 de invitaţi. Nocturnele sunt sponsorizate în licori de Grolsch, the Coca-Cola Company şi Teadvisor, iar invitaţii sunt încurajaţi să aducă merinde făcute de ei.

Interesant este că Incubator 107 are sediul nu doar în Bucureşti, ci şi în oraşele mari ale României, precum: Iaşi, Cluj, Timişoara şi Braşov. Vrei să faci parte din lumea Incubator 107? Atunci intră pe site-ul www.incubator107.com şi lasă-te cuprins de febra cursurilor surpriză! Te așteptăm! 

Publicat in: februarie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement