Carnavalul navigatorilor 2013! (video)

Home « Evenimente « Inedit

Distracții pe val, acrobații în aer și parade de ambarcațiuni! De toate acestea au avut parte australienii în cadrul Festivalului Navigatorilor 2013! Un festival cu multă adrenalină, care s-a desfășurat în perioada 24-28 ianuarie 2013 pe plaja din Geelong, Australia! Organizatorii... una dintre cele mai mari companii de ambarcațiuni: Chaparral Boats, care a avut grijă să aducă la eveniment doi campioni mondiali de wakeboard. Ce a ieșit? Un show de acrobații pe val și în aer!

Producătorii de ambarcațiuni Chaparral Boats au organzat demonstrații zilnice de ski nautic și acrobații pe apă, strângând laolaltă schiori de toate vârstele (de la 10 la 50 de ani). Unii dintre ei adevărați profesioniști, care au reprezentat Australia în spectacole de schi nautic și concursuri internaționale. Iar pentru ca distracția să fie completă, vizitatorii au putit admita o paradă de prezentare a unor ambarcațiuni inovatoare, ce urmează să fie lansate de compania organizatoare.

Acrobații în aer, de pe val

Pe lângă distracții pe val, compania Chaparrals a organizat o paradă de barci sport inovatoare, care a lăsat publicul cu gura căscată! Este vorba de prezentarea unei game impresionante de ambarcațiuni și skiuri nou nouțe, cu care sportivii de talie mondială au realizat acorbații pe apă, spre deliciul publicului. Adrenalina a atrins cote maxime când doi schiori campioni mondiali la wakeboard (o femeie și un bărbat) au realizat o serie de cascadorii spectaculoase, ajungând la aproape 200 m în aer.

Un show de anvergură, de la care milioane de skiori nautici amatori au putut lua lecții de tehnică pe wakeboard. Asta pentru că, în finala spectacolului, un schior din Barefoot a sărit dintr-un elicopter direct pe val! V-ați fi așteptat la așa ceva? Spectacolele și acrobațiile au mai fost prezentate la avenimente de anvergură precum deschiderea Jocurilor Olimpice de la Seul și pe coasta de Aur, în faimoasa stațiune Sea World. Festivalul a fost organizat pentru a sărbători Ziua Australiei, într-un stil cu toul inedit, organizatorii dorind să aibă alături mari profesioniștii ai sporturilor nautice și ambarcațiuni.

Mâncare, muzică și focuri de artificii

Peste 100.000 de oameni s-au înghesuit ep plaja pitorească Geelong pentru simții emoția. Cu toții s-au putut bucura de muzică live, expoziții de artă, expoziții meșteșugărești și tarabe cu preparate gastronomice și vinuri. Mai mult, organizatori au amenajat locuri speciale pentru familii cu copii, iar de la eveniment. Nu au lipsit activitățile pe plajă, focurile de artificii, comerțul maritim și plimbări cu bărcile expuse de companie.

Chaparral este unul dintre cei mai mari constructori de ambarcațiuni, cu o linie de producție de 29 de bărci sport cu dimensiuni cuprinse între 5.5 și 6 metri, inclusiv motoare de yachturi. Aceștia s-au axat pe ambarcațiuni de apă sărată, bucurându-se de-a lungul celor 48 de ani de existență de o reputație solidă pentru inovație, calitate și performanță. Compania și-a expus ambarcațiunile și noua tehnologie și în cadrul expoziției „Fairnie Park” din Australia, organizată în timpul Festivalului de Navigație! Ce mai, un Carnaval ca la carte, pentru toate gusturile, care a strâns laolaltă iubitori de ambarcațiuni și pasionați de sporturi nautice... de adrenalină!

Gina Rotaru

 

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: carnaval, carnaval navigatie, navigatie
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement