Carnavalfiesta Para la Fiesta!

Home « Evenimente « Inedit


Carnavalfiesta.ro este sponsorul oficial pentru Carnavalurile Synergetice 2013, organizate de cele 6 site-uri Synergy Webs. El oferă participanților măști de carnaval!

Ai un bal mascat sau o petrecere de organizat și ești panicat de faptul că nu ai costumele necesare? Carnavalfiesta.ro este exact ce îți trebuie. Cu o varietate de măști, costume, peruci, machiaje și orice alte articole de party, carnavalfiesta.ro vine cu o ofertă greu de refuzat, numai bună PARA LA FIESTA!

 

Copilul tău are o serbare la grădiniță sau la școală și ai nevoie de un costumaș haios sau în tema evenimentului? Carnavalfiesta.ro îți oferă o gamă largă de costumașe haioase pentru copilul tău, care vor garanta distracția și succesul serbării.

Te poți degiza în Moș Crăciun, în Robin Hood sau în Cowboy sau în orice altceva îți imaginezi tu... sau chiar în Albă ca Zăpada. Cu carnavalfiesta.ro nu există nici o petrecere care să nu aibă asigurată distracția maximă! Carnavalfiesta.ro aduce distracția, în oricare dintre carnavale, PARA LA FIESTA!

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: carnaval, carnaval nautic, masti carnaval, masti venetiene
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement