Amețește-te cu Merlot de 8 ani!

Home « Evenimente « Inedit

Un vin bun, o cină à la carte, muzică romantică și... multe premii! Carnavalul Nautica Magazine a strâns laolaltă ingredientele de bază pentru Sărbătoarea Îndrăgostiților! O sărbătoare presărată cu cadouri speciale, vinuri de calitate și multe declarații de amor! Asta pentru că, la noi, Valentine's Day ține o săptămână! Sărbătorim dragostea la nivel înalt! Motiv pentru care ne-am ales un partener pe măsură: site-ul VinurideColecție.ro.

 

Dacă te tentează, intră în concursul Nautic Valentine's și pregătește-te de degustare.... în doi! Cei mai îndrăgostiți participanți, vor primi o sticlă de vin de colecție, pe care să o savureze chiar de ziua lor... ziua Valentine's Day! Iar dacă vrei să faci totul à la carte, poți câștiga și o cină romantică în doi, pusă la bătaie în Carnavalul Eater.ro (vezi aici).

Ce trebuie să faci?
Simte savoarea unui vin de calitate de Valentines Day! Participă la concursul Nautic Valentines, completând quiz-ul „Iubire sau aventură” de pe pagina noastră de Facebook și pregătește-te de romantism! Iată ce poți câștiga

Locul 1 – o sticlă de vin de colecție + bomboane
Locul 2 – o sticlă de vin de colecție
Locul 3 – o cutie de bomboane

Premiile fac parte din concursul „Nautic Valentines” din cadrul „Carnavalului Nautica Magazine 2013” și se desfășoară în perioada 12 – 17 februarie 2013, iar sticlele cu vin sunt oferite de VinurideColecție.ro. Succes și... have fun!!!

Publicat in: februarie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement