Strictly Sail Pacific: cel mai mare salon nautic de pe coasta vestică a Americii

Home « Evenimente « Ghid

În condiţiile în care vânzarea de iahturi a fost extrem de scăzută în 2011, se aşteaptă ca anul acesta să înregistreze o creştere simţitoare. Organizatorii de târguri şi expoziţii nu stau în loc şi astfel, după ce peste 50.000 de americani au vizitat Salonul Nautic de la New York, care a avut loc în perioada 4-8 ianuarie, o altă expoziţie îşi deschide acum porţile în SUA. Echipa Nautica face doar o scurtă trecere în revistă a evenimentului. Vom reveni însă şi cu alte detalii în ediţiile următoare!

Locație: Jack London Square, Oakland, California

Regina-balului: la expoziție a fost prezentă Hylas 46 – Boat of the Year Cruising World 2011 cu nominalizarea Best Premium CruiserName

Ambarcațiuni noi: Sabre 426 MkII, Jeanneau 379, Jeanneau Sun Odyssey 509, Leopard 46, Hanse 385, Tartan 4000, Harbor 30, Catalina 385, RS 100, Beneteau Sense 43.

Inedit: la salonul nautic din Oakland, vizitatorii au putut participa la seminarii de navigație gratuite ținute de cunoscuți și experimentați sailori. De asemenea, a existat și un bookshop pentru pasionații de lectură și aventură pe mare.

Surpriza organizatorilor: cursa Clipper 11-12 Round the World Yacht Race a „acostat” și la Strictly Sail Pacific unde echipa câștigătoare a prezentat trofeul „Strictly Sail Pacific Clipper Cup”.

Sursa foto: strictlysailingpacific.com

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: mai 2012
Etichete pentru acest articol: Strictly Sailing Pacific
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement