Saloanele nautice din iunie, cumpărături pentru hobby sau lifestyle ?

Home « Evenimente « Ghid

Am intrat oficial în vară iar pentru cei care nu s-au decis încă ce ambarcaţiune să-şi achiziţioneze pentru concediu, organizatorii de saloane nautice internaţionale oferă şi în luna iunie o incursiune interesantă în paradisul nautic. Echipa Nautica vă trimite într-o incursiune prin Corea, Statele Unite, Germania şi iar SUA!

Chiar dacă evenimentele nu sunt atât de spectaculoase ca cele din perioada toamnă-iarnă, unde sunt lansate cele mai noi ambarcaţiuni, acum este un prilej bun să cumpăraţi sau măcar să vă delectaţi vizual cu modelele anului 2012.

Aşadar, începutul lunii ne surprinde la Korea Boat Show, despre care am menţionat şi aici, sau dacă nu vă place Orientul, în aceiaşi perioadă se desfăşoară şi Dana Point Harbor Boat Show, în California. Un salon nautic este prezent şi în Europa, mai aproape de România: Hanseboot Ancora Boat Show în Germania, la Neustadt in Holstein, Schleßwig-Holstein.

Tot la început de lună, Chicago îşi deschide la rându-i porţile pentru un salon nautic: Chicago in Water Boat Show, un eveniment intens mediatizat de presa locală. Dacă tot suntem în Statele Unite ale Americii, pe listă trebuie neapărat trecut şi Houseboat Expo – adică locul unde îţi alegi casa pe apă: yahturi de dimensiuni impresionante sau ceva mai mic, cu o singură cabină, la un preţ mai rezonabil.

Şi dacă tot nu sunteţi convinşi mai puteţi aştepta câteva săptămâni, pentru că în iulie lista cu expoziţii şi expozanţi va fi la fel de tentantă!

Hwaseong, Corea: 30 mai - 3 iunie, Korea International Boat Show

California, SUA: 31 mai – 3 iunie, Dana Point Harbor Boat Show

Neustadt, Germania: 1-3 iunie, Hanseboot Ancora Boat Show

Chicago, USA: 7-10 iunie, Chicago in Water Boat Show

Kentucky, USA: 8-9 iunie, Houseboat Expo

Houston, USA: 20-24 iunie, Houston Boat Show

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: mai 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement