S-a deschis Water Park Otopeni!

Home « Evenimente « Ghid

Pe locuri, fiți gata... s-a dat startul la distracție în Water Park Otopeni! Începând de astăzi, Water Park Otopeni a deschis porțile distracției și, odată cu ele, sezonul de bălăceală. Însă nu oricum, ci cu noi atracții și tobogane de două ori mai mari decât cele de anul trecut.

Nu-ți permiți o vacanță la mare sau te-ai săturat de ștrandurile supraaglomerate din Capitală. Mai ai o opțiune: Water Park Otopeni. Este destul de aproape de Capitală, beneficiezi de transport în comun și poți merge liniștit cu copiii. În fine, doar cu condiția de a nu-i scăpa din ochi. În ciuda măsurilor de protecție luate de conducerea parcului, Water Park Otopeni se întinde pe o suprafață destul de mare, toboganele sunt, adesea, aglomerate, iar copiii necesită o supraveghere atentă.

Name

Petreceri și lecții de dans pentru copii

Noutatea sezonului sunt activitățile cu copii, făcute în aer liber. În timp ce părinții stau pe șezlong, joacă tenis de câmp sau se relaxează la terasă, copiii vor primi lecții de dans și vor experimenta jocuri distractive alături de un angajat al Water Park Otopeni.

Water Park Otopeni are, anul acesta, șase tobogane mari, destinate iubitorilor de adrenalină: Racer, Twister, Turbo Slide, Kamikaze, Super Ride și Spash Crash. Dintre cele șase tobogane, doar două pot fi folosite de copiii cu vârste mai mici de 10 sau 12 ani. Pentru aceștia, Water Park Otopeni a pregătit mai multe minitobogane, piscine de mică adâncime și un complex special de joacă.

Name

Program și tarife

Water Park Otopeni este deschis de luni până vineri între orele 09.30 – 20.00, iar în weekend distracția începe la nouă dimineața și se termină tot la opt seara. Cât despre tarife, nu diferă de multe dintre ștrandurile bucureștene. Intrarea pentru adulți costă 30 lei în cursul săptămânii și 50 lei în weekend. La copii, Water Park Otopeni percepe o reducere destul de ciudată. Dacă este mic, dar depășește 140 cm înălțime, va fi trecut la adulți. În rest, prețurile variază între 15 și 25 de lei, cel mai mare preț fiind perceput în weekend.

Tarife deloc ieftine, ținând cont Water Park Otopeni se află la șase kilometri de Capitală, iar la aceste tarife se adaugă și prețul transportului. Nu știm cât este de convenabil, însă, deocamdată, se bucură de avantajul că este singurul parc de distracții pe apă din jurul Capitalei. Tu ce-ai alege: Water Park Otopeni sau ștrandurile bucureștene?

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: waterpark.ro

Publicat in: iunie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement