Evenimentele verii pe litoral și în Delta Dunării

Home « Evenimente « Ghid

Distracție în linie dreaptă pe litoralul românesc și în Delta Dunării. Zeci de concerte, sute de oferte la sporturi nautice, mini-croaziere și plimbări cu barca și la preparatele tradiționale. În vara 2013 turiștii vor avea parte de o vacanță indită, în care plictiseala clar nu intră în programul zilnic. Asociația Litoral - Delta Dunării au început o campanie de promovare a acestor zone cu potențial turistic major, centralizând toate evenimentele care se vor defășura în perioada verii în aceste locații.

Dacă sunteți printre cei care își programează vacanța de vară în Delta Dunării sau pe litoralul românesc, pregătiți-vă de nebunii pe val, în Deltă și pe plajă! Asta pentru că festivalurile, sporturile pe apă și concertele se țin lanț! Iată ce v-a pregătit asociația Asociația Litoral - Delta Dunării pentru perioada verii:

Stațiunea Mamaia

• 1 iulie - Zi aniversară la AQUA MAGIC MAMAIA. Atât cei mici, cât și cei mari vor primi 100% din tariful de acces pentru consumație și 100% bonus la distracție. Surprizele nu se opresc... începând cu 5 iulie, în fiecare vineri seara, Trupa Provincialii va concerta live, iar accesul este liber. Impusă va fi doar o consumație minimă.

• 1 iulie - 24 august: CARNAVAL MAMAIA: în fiecare vineri și sâmbătă, începând cu orele 19:00. Defilarea carelor alegorice va avea loc în fiecare weekend din perioada 6 iulie-24 august.
• 1 iulie-23 august: FASHIONTV SUMMER FESTIVAL, piațeta Casino din Mamaia
• 1 iulie-1 septembrie: Corner de promovare turistică
• 2-4 august, orele 20.00: Romanian Fashion Weekend
• 9-11 august, orele 20.00: Baby Fashion Weekend
• 16-18 august: International Fashion Weekend
• 3 august, orele 20.00: Fashion Tourism Awards

Stațiunea Eforie

• Joi 4 iulie, intre orele 17:00-21:00 - Targ de turism in cadrul proiectului 'Tradiţie, Originalitate, Unicitate si Bogatie pentru realizarea unei Strategii Inovatoare in vederea dezvoltarii turismului in regiunea Marii Negre- TOURIST' finantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Comun de Cooperare in bazinul Marii Negre 2007-2013. Evenimentul se adreseaza agentiilor de turism, organizatiilor din turism, unitatilor de cazare, alimentatie publica si agrement, institutiilor si autoritatilor publice cu competente in sectorul turistic.

Tuzla-Mangalia

Sâmbăta și duminică, 13-14 iulie, iubitorii de aviație, muzică, recorduri și performanța sunt invitați de Primaria Mangalia și Aeroportul Tuzla, la cea mai plină de efecte ediție AEROMANIA de până acum. Între orele 10:00-12.00, acrobația se va desfășura deasupra plajei din Mangalia, iar începând cu orele 16.00, spectacolul de aviație, completat cu multă muzică, un „hangar talk” si „hangar party”, se mută la aeroport.

Mangalia

Asociatia Culturala a Coregrafilor, Scenografilor, Artistilor Liber Profesioniști și Amatori din Constanța (A.C.C.S.A.L.P.A.) organizează în perioada 25 - 30 iunie 2013 Festivalul (Concurs) Internațional de Folclor pentru Tineret „DOBROGE, MANDRA GRADINA”, Ediția a IX-a.

Tulcea

„Planeta Animalelor” la Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii - Expozitie de excepție, ale cărei exponate aparțin colecției Muzeului Național de Istorie Naturală Grigore Antipa din București și Institutului de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea.

Expozitia „AMINTIRI DIN TULCEA” la Casa Avramide, din 19 iunie. O expoziție de reproduceri după fotografii și imagini din Tulcea secolelor XIX - XX aparținând unor colecții private precum și colecției Muzeului de Istorie și Arheologie. Intrarea este liberă.

Delta Dunării

Croaziere pe canalele din Delta Dunării;
Tururi de birdwatching, pescuit și degustarea bucatelor tradiționale deltaice;
Vizita la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării, muzeele și mănstirile din județul Tulcea;
Expediții și călărie în Parcul Național Munții Macinului;
Sejur și cura helio-marina pe plajele de la Sf. Gheorghe și Sulina

Gina R.

Foto: turism.bzi.ro

Publicat in: iunie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement