Croaziere pe Mediterană cu 50% off (foto)

Home « Evenimente « Ghid

Prețuri mici, facilități multe! Mai e puțin până la Sărbătorile de iarnă, iar ofertele la croaziere pe Mediterană curg! Destinații precum Italia, Spania, Tunisia și Franța sunt de luna aceasta la 50% off. Motivul: companiile liniilor de croaziere pe Mediterană vor să-și umple toate locurile pe perioada sărbătorilor de iarnă, multe scoțând la înaintare oferte până în februarie. Astfel, dacă vrei să-ți petreci Crăciunul, Revelionul sau Valentines Day pe Mediterană, acum e momentul să spargi pușculița. Nu de alta, dar prețurile te vor uimi...

Marea majoritate a prețurilor de croaziere pe Mediterană, afișate pe promocroisiere.com, sunt mai mici cu 50%, însă există și oferte care ajung la reduceri de până la 70%. Iar acestea sunt destinații exotice din Marea Mediterană, ale căror prețuri erau greu accesibile... mai ales în perioade de sărbători!

Vase de croaziere cu renume mondial

Nu sunt companii no name și nici vase de croazieră „de duzină”. Cu toate acestea, prețurile la vacante de croaziere pe Mediterană pentru o săptămână pornesc de la 300€ și ajung la 990€. Iar printre vasele de croazieră care au scos astfel de oferte se regăsesc MSC Splendida (Royal Caribbean), Costa Pacifica (Concordia), MSC Divina (Fantasia), Oasis of the Seas (cea mai mare și luxoasă din lume, deținută de Royal Caribbean) și Legend of the seas (Royal Caribbean). Așadar, nu doar că te poți bucura de o vacanță pe croaziere în Maditerană, ci o poți face pe cele mai luxoase vase de croaziere din lume, la prețuri minime. Iar atracția sezonului este Oasis of the Seas, care a bătut grandoarea Titanicului prin lux, eleganță și mărime.

Prețuri cu și fără discount

Și am ajuns la partea distractivă și de cel mai mare interes. Cele mai mici prețuri la croaziere pe Mediterană sunt de 300 de euro și au discount de până la 70%. Sunt excursii care durează opt zile și care costă, fără reducere, în jur de 1.000 de euro. Ele sunt urmate de vacanțe pe croazieră la prețuri medii – între 500 și 700€ – de 8 și 12 zile, și au reduceri între 40 și 58%. Prețurile lor fără reduceri variază între 1.200 și 1.600 €. Iar în topul reducerilor se află nimeni alții decât celebrii Oasis of the Seas și MSC Lirica. Prețurile lor Oasis of the Seas vine cu prețul de 729€ pentru escapade exotice de 8 zile, iar MSC Lirica cu 989 € pentru 9 zile de relaxare pe mare. Un deal avantajos pentru croaziere pe Mediterană, nu credeți?

Gina Rotaru

 

Foto: continuingeducation.net

Publicat in: noiembrie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement