Conditii de viata in paradise naturale

Home « Evenimente « Ghid

Situat în apropiere de Insula Mahe şi cu vedere la Oceanul Indian, Ephelia Resort, din Insulele Seychelles, este locul perfect pentru o vacanţă de vis. Vederi impresionante, terase frumoase, plaje cu nisip şi grădini, combinate cu luxul interioarelor, fac din acest loc unul fabulos.

Apele turcoaz şi plajele frumoase, precum şi briza mării şi plantele tropicale vin la pachet pentru un sejur palpitant, care îţi va aduce linişte şi relaxare. Acest paradis natural, întins ca un covor, cu vegetaţie luxuriantă şi un peisaj uluitor creează o atmosferă zen, liniştită şi intimă. În plus, staţiunea include un club pentru copii şi mai multe tipuri de cazare, oferind o vacanţă pe care nu o vei uita.

Resort exclusivist pe un plajă intimă: Gili Lankanfush, Maldive

Bine ai venit la un complex de 5 stele situat pe insula tropicală privată Lankanfushi, în Atolul Malé, înconjurat de apele Oceanului Indian.

 

Conform descrierii boeme furnizate de proprietari, "Gili Lankanfush este o insulă de corali situată într-o lagună spumantă. Oriunde te uiţi, viaţa marină abundă." Cu peste 45 vile de lux, acesta este un adevărat refugiu pentru iubitorii de destinaţii exotice.

Cu unele dintre vile la care ajungi doar cu barca, staţiunea Gili Lankanfushi oferă un grad ridicat de intimitate. Toate interioarele au fost imaginate într-un stil minimalist, pentru a sublinia minunile naturale din jur. Staţiunea include, de asemenea, un studio de fitness, centru de scufundări şi o bibliotecă cu Internet wireless.

 

 

Irina B.

sursa foto: freshome.com
 

Publicat in: martie 2014
Etichete pentru acest articol: apa, destinatii turistice, nisip alb, plaje, resort
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement