Concediul perfect!

Home « Evenimente « Ghid

Când este cel mai bun moment pentru a-mi rezerva vacanţa? Această întrebare apare în capul nostru de fiecare dată când este sezonul concediilor, mai ales dacă urmează să avem o săptămână liberă de la locul de muncă. Deci, când sunt cele mai bune zile pentru a rezerva un bilet de avion? Când putem obţine cele mai bune beneficii şi unde putem găsi cele mai bune oferte?


În general, există cinci reguli generale în momentul rezervarii pentru vacanţă:

1. Fă rezervarea din timp. Este întotdeauna mai bine.
2. Fii proactiv. Vizitează site-urile de turism şi agenţiile de turism online pentru a afla cele mai bune oferte
3. Nu te axa pe o singură destinaţie, iar dacă se poate, fii flexibil în ceea ce priveşte data plecării. Este întotdeauna avantajos să fii deschis la diferite posibilităţi.
4. Înscrie-te la newsletterele de turism, pentru a fi la curent cu ofertele speciale şi notificările care te-ar interesa.
5. Verifică reţelele sociale ale agenţiilor de turism. Multe dintre ele publică, de obicei, oferte speciale pentru cele mai populare destinaţii din timpul verii.

De ce o rezervare din timp? Rezervarea în avans este întotdeauna o garanţie că te poţi alege cu o vacanţă binemeritată, fără stres. De asemenea, poţi găsi cele mai bune preţuri, mult mai ieftine decât în plin sezon.

Agenţiile de turism oferă reduceri pentru early booking. Dar vor exista oferte mai bune în cazul în care alegi să aştepţi? Probabil vor fi oferte bune, dar au o disponibilitate foarte limitată. Dacă doreşti să-ţi asiguri o vacanţă într-o anumită destinaţie şi la cel mai bun preţ, cel mai bine este să ţi-o programezi cu câteva luni înainte de plecare.

Name

 

Ca un sfat, este foarte important să fii atent la agenţiile de turism online care postează zilnic cele mai bune oferte pentru vacanţă şi să nu profiţi de niciuna dintre ele instantaneu. De multe ori, în spatele lor se ascund neclarităţi "şlefuite" cât mai frumos ca să atragă turiştii.

Care este cel mai bun moment pentru a cumpăra un bilet de avion? Cele mai bune zile pentru a rezerva un bilet de avion, potrivit unor experţi, sunt cele de marţi dimineaţa. Ei sunt de părere că este o afacere bună, dacă îţi plăteşti transportul aerian în dimineţile de marţi. Nu o ştiai pe asta, nu-i aşa? Motivul din spatele acestui secret este faptul că unele oferte speciale sunt lansate luni noapte şi competiţia preţurilor are loc marţi dimineaţă. De asemenea, în conformitate cu cheapair.com, după cercetarea milioanelor de căutări tarifare în toate companiile aeriene, se estimează că, în scopul de a obţine cel mai bun tarif, ar trebui să-ţi rezervi zborul cu 49 de zile în avans.

O idee...

Noi îţi propunem plajele din Caraibe, unde o cazare costă, de obicei, în jur de 60 dolari (cel mai puţin) şi ajunge până la 500 $ sau mai mult. Petrecerea timpului în Caraibe ar putea fi o modalitate foarte bună pentru o vacanţă de neuitat. Apă spumantă şi nisipul alb orbitor pot fi foarte relaxante după un an petrecut într-un oraş agitat.

Ca o regiune situată în sud-estul Americii de Nord şi Golful Mexic , Caraibe are o mulţime de plaje cu privelişti mirifice. Există mai mult de 7.000 de insule, recife, insule etc. Deci, ai ce vedea!

 

 

 

 

Irina B.

sursa foto: vacationidea.com

 

Publicat in: august 2014
Etichete pentru acest articol: Caraibe, destinatii, destinatii nautice, plaja, vacanta
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement