Aqualandia, un „must go” acvatic (foto)

Home « Evenimente « Ghid

Distracție, sporturi pe apă, plaje exotice și restaurante de top! Așa arată o vacanță all inclusive la Aqualandia. Nu vorbim despre un hotel de lux, cu prețuri exorbitante, ci o zi de bălăceală „exotică” în cadrul parcului acvatic de distracție numărul 1 din Veneția, Italia. Are peste 80.000 de metri pătrați și a fost amenajat ca să arată ca o insulă din Caraibe. Parcul Aqualandia oferă sporturi extreme și distracții variate pentru fiecare turist, indiferent de vârstă! Așadar, ai adrenalină la discreție, relaxare cât cuprinde și spații de restaurante din plin!

Parcul Aqualandia a fost construit în 1989 și deține titlul de cel mai bun Water Park European din lume, datorită dotărilor și amenajării lui! Are 7 arii tematice (printre care Shark Bay, unica piscină cu valuri din lume, cu nisip în interiorul și în afara apei), 26 de atracții pe apă și pe uscat (printre se găsește cel mai mare turn fix de bungee-jumping din Europa), 6 spectacole palpitante live realizate de profesioniști, 5 activități de animație (în mijlocul mini pădurilor de palmieri, unde turiștii pot face diferite activități precum; dans, sport, jocuri și fitness). Iar în timpul serii și nopții, distracția continuă la clunurile acoperite și în aer liber Golf Adventure și Vanilla Disco.

Caracteristicile water park-ului

Încă de al intrare, Aqualandia le dă clienților săi sentimentul de Basm, cu ajutorul peisajelor și a muzicii oferite. Hemingway Main Street, poarta de intrare a Parcului, reproduce caracteristicile arhitecturale și atmosfera specială a luxului din Key West.

Funnyland – o zonă complet inspirată din benzile desenate, amenajată special pentru copii... cu protagoniști reali. Intrarea se face doar pentru oaspeții cu vârste între 3-12 ani, dornici de distracție în jungla misterioasă cu obstacole neașteptate. Sau, micuții se pot urca în bărcile fantastice din Port Village și să pornească într-o aventură de pescuit sau să cearnă nisipul din Rio Grande în căutare de aur.

De asemenea, copiii pot fi încredințați personalului de specialitate, care va avea grijă de ei și distra toată ziua de lungă, datorită unei facilități gratuite de baby-sitting.

Adrenaline Area - O grădină tropicală cu atracții de aventură. Aici veți găsi Spacemaker, cel mai mare tobogan din lume: pe care poți aluneca în joc cu o plută gonflabila (de 3-4 locuri) de la o înălțime de 42 metri, de-a lungul unei pante de 60 de grade ajungand, astfel, de 100 km / h viteză! De asemenea, există Scary Falls: slide-tubul care face un salt de 20 de metri în întuneric, la o viteză mai mare de 80 km/oră. Pe lângă aceste mari atracții, există și un aparat de Kamikaze, un turnn de Bungee Jumping: cu 60 de metri înălțime, fiind cel mai înalt turn fix din Europa. Și, potrivit vizitatorilor, saltul îți tare răsuflarea.

Atracții turistice de adrenalină

După acestea, urmează Shark Bay, unica piscină cu valuri din lume, Music on The Beach, o arie unde se organizează concerte și dansuri în aer liber, Sport Area, care include două terenuri de volei pe plajă, echipamente de gimnastică și o zonă cu foosstball și o zonă cu restaurante cu specific vegetarian, tropical și gel fast food. Și Tiki Arena care oferă spectacole de teatru, acrobatice , sportive, cu animale și multe alte teme educative. Iar seara de poți relaxa în Vanilla Club, cel mai popular club de noapte de pe coasta Veneto. Are acoperiș care se deschide automat și o grădină exotică imensă.

Dacă ești tentat de o experiență în Aqualandia, parcul se găsește la adresa Via Michelangelo Buonarroti, 15, Veneția și este deschis între orele 10:00 AM – 18:00. Clubul se deschide mai târziu. Cât despre prețuri, adulții plătesc pe zi 28.00 €, copiii între 1 și 1.40 metri: 24.00 €, iar copiii până la 1 metru înălțime au gratuitate. Pe jumătate de zi (între 14.00 și 18.00) biletele costă 24.00 € adulți, 20.00 € copiii între 1 și 1.40 metri și gratuit pentru micuții sub un metru.

Gina Rotaru

 

Publicat in: noiembrie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement