Tomis Yacht 2013, la a XVII-a ediție

Home « Evenimente « Expozitii

Constanța de pregătește de încă un mare eveniment! După celebrul Liberty Parade, va începe a XVII-a ediție a expoziției „Tomis Yacht & Salon SUV-uri” 2013. Un eveniment așteptat cu sufletele la gură de mii de pasionați, care îmbină luxul pe mare cu forța cailor putere de sub capotele autoturismelor de teren! Sună tentant? Dacă da, pregătiți-vă de o mini vacanță pe litoralul românesc întrucât expoziția va avea loc spre sfârșitul primei luni din vară! Tocmai când soarele prinde forță iar sporturile nautice sunt tocmai bune de testat...

Evenimentul se va desfășura în perioada 27 - 30 iunie 2013 în Portul Turistic Tomis din Constanţa. Locul de promenadă a tuturor turiștilor care iubesc adrenalina pe mare, testată în sporturi nautice cu jucării cu mulți cai putere! Iar în această perioadă de 27 și 30 iunie, vibrația motoarelor turate la maximum se va face simțită atât pe mare, cât și pe faleză! În timp ce yachturile și skijet-urile vor face valuri, mașinile de teren vor face asfatul să se miște! Ca fi un adevărat spectacol estival, în care pasiunea pentru design și motoare puternice va îmbina lumea nautică cu sporturile de teren!

Tomis Yacht & Salon Suv-uri 2013

Ajuns la cea de-a XVI-a ediţie, „Tomis Yacht & Salon Suv-uri” va fi o reală nebunie! Evenimentul a devenit o tradiție printre pasionați, dar și printre turiști, fiind organizat anual la început de vară, în plin sezon turistic. El este dedicat tuturor celor care iubesc marea, yachting-ul, pescuitul, sporturile de apă şi maşinile de teren. Organizatorii se așteaptă ca anul acesta numărul vizitatorilor să crească considerabil ținând cont că și numărul expozanților se majorează. Astfel, evenimentul a ajuns să fie unul dintre cele mai așteptate al anului, datorită renumelui și a distracției oferite, de la plimbări pe mare și până la teste cu automobile tunate.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate produse din mai multe sectoare, precum sectorul nautic, camping, sport recreativ și automobile. Expozanții vor etala ambarcaţiuni de agrement, ambarcațiuni sportive şi de pescuit, mobilier pentru camping, terase şi grădini de vară, echipamente şi accesorii pentru sport şi pentru timpul liber. Nu vor lipsi automobilele, care se vor clasifica cel mai probabil pe categorii între vintage și ultra modern.

La Tomis Yacht & Salon Suv-uri participă anual importatori şi distribuitori ai unor firme recunoscute pe plan mondial, din domeniile înglobate în tematica evenimentului. Tomis Yacht & Salon Suv-uri s-a născut în vara anului 1997 și este primul târg specializat de ambarcaţiuni din România. El a fost organizat prima oară în Portul Turistic Tomis Constanţa, locația devenind o tradiție. Programul de vizitare a expziției este 27 - 30 iunie între orele 11.00 – 20.00.

Gina Rotaru

Foto: urban-constanta.blogspot.com

Publicat in: iunie 2013
Etichete pentru acest articol: Tomis Yacht, Tomis Yacht 2013, yachting, yachting Romania
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement