Târgul de Turism București își deschide porțile!

Home « Evenimente « Expozitii

Începe Târgul de Turism al României! Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe ieftine, acum este momentul unei achiziții! Târgul de Turism din București dă mâine startul ediției de primăvară 2013! Evenimentul se va desfășura între 14-17 Martie în pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5, C6 de la Romexpo! Sute de companii tour operatoare vor scoate la înaintare cele mai „fierbinți” oferte pentru vara 2013, la care puteți beneficia și de discount-uri majore!

Este perioada în care se dă startul la reduceri și în cadrul căreia românii pot beneficia nu doar de oferte tentante, ci și de destinații de vacanță exclusiviste! Vorbim despre destinații exotice, sejururi de croazieră, vacanțe în România și alte beneficii în care firmele de turism se întreg pentru a-și atrage clienții! Așadar, chiar dacă nu v-ați programat vreo vacanță pentru vara sau tomna 2013, nu ratați târgul. Vorba aceea, nu se știe niciodată de unde sare iepurele... și cu ce vacanță la prețuri uluitor de mici vă puteți întâlni!

Ediția XXIX

În cadrul târgului se vor prezenta toate agențiile de turism producătoare și tour operatoare. La fel ca anul trecut, ei își vor prezenta ofertele early booking și toate noutățile cu care vin pe piața turismului din România în 2013! Târgul de Turism al României se adresează agențiilor de turism, tour operatorilor, autorităților și asociațiilor profesionale din turism, organizatorilor de congrese și turism de afaceri, stațiunilor turistice și complexelor balneare, hotelurilor, pensiunilor, agenților economici, care oferă servicii de alimentație publică în turism, servicii de transport, servicii financiare și de asigurări, învățământ și formare profesională în turism, IT și sisteme de rezervări, cultura și agrement, editurilor și publicatiilor de profil.

Durată și Program de vizitare

Târgul de Turism al României se va desfășura în perioada 14.03.2013 și 17.03.2013. De joi până sâmbătă, programul de viuzitare va fi între orele10.00 – 18.00, iar duminică târgul se va desfășura între orele10.00 – 16.00. Prețul unui bilet este de 15 lei. Copiii până în 7 ani au gratuitate, la fel și pensionare care trebuie să aibă la ei cuponului de pensii. La fel ca anul trecut, elevii și studenții au discount de 50%. Pentru a beneficia de acesta, trebuie să se prezinte la intrarea în ecpoziție cu carnetului de elev/student avizat de instituția de învățământ de care aparține.

Gina Rotaru

Foto: www.targuldeturism.ro

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement