Spectacol de lumini în Amsterdam! (foto)

Home « Evenimente « Expozitii

În prag de Sărbători, și Amsterdamul dă startul la distracție! Pentru al patrulea an consecutiv, autoritățile organizează „Christmas boat parade”! Un spectacol de lumini și artificii, care își va avea începutul chiar în Ajun de Crăciun! Parada cu bărci luminate cu sute de beculețe colorate va avea loc între orele 20.00 și 22.00, iar ambarcațiunile vor naviga în șir, de-a lungul canalului istoric din Amsterdam.

Evenimentul se transformă în sărbătoare pentru localnicii orașului, dar și pentru turiștii care și-au programat Sărbătorile de Iarnă în Amsterdam! Toate ambarcațiunile vor fi decorate cu luminițe colorate, beteală și vor avea casetofoane din care să răsune colinde vesele de Crăciun! Iar la final, marea majoritate vor începe petrecerile de Ajun!

Spectacol de lumini cu lipici la turiști

Scopul acestei parade este de a consolida imaginea comunității prin producerea unui eveniment unic, recunoscut la nivel național . Un eveniment care să reflecte diversitatea și cultura din Amsterdam, în scop turistic și comercial. Înainte de a da startul navigației, autoritățile vor organiza festivități, menite să strângă populația pentru a sărbători împreună, într-un mod cald și prietenos, spiritul Crăciunului. Este un moment special din an, care atrage milioane de turiști din întreaga lume, tocmai pentru căldura și generozitatea cu care îți primesc vizitatorii în sezon de vacanță.

Lumini, muzică și multă voie bună

Anul acesta, „Christmas boat parade” este organizat pe ultima sută de metri! Autoritățile locale au început aranjamentele de la 1 decembrie, încercând să obțină sponsorizare de la companiile private și de stat. Organizarea s-a realizat cu ajutorul multor voluntari și sponsori pentru a putea fi gratuit pentru publicul larg.

Astfel că, turiștii și localnicii vor putea asista la festivitățile de Crăciun și la parada de ambarcațiuni luminoase gratuit! Bineînțeles că de la eveniment nu vor lipsi comercianții ambulanți și negustorii, care să promoveze cultura din Amsternam și să îndulcească participanții cu preparate tradiționale. Astfel, evenimentul va avea toate ingredientele necesare pentru succes: luminițe, ambarcațiuni colorate, muzică veselă și multă voie bună!

Gina Rotaru

Foto: www.partyearth.com

Publicat in: decembrie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement