Salonul Nautic International Bucuresti 2017

Home « Evenimente « Expozitii
Cea de a 9-a editie a Salonului Nautic International Bucuresti se va desfasura in  în perioada 6-9 aprilie 2017  la Romexpo. Evenimentul isi continua traditia reunind majoritatea companiilor active din domeniul nautic si are ca scop promovarea produselor si serviciilor conexe, oferind posibilitatea celor ce indragesc sporturile nautice sa se pregateasca din timp pentru sezonul estival. La expozitie veti putea admira si cumpara ambarcatiuni de diferite tipuri si marimi de provenienta autohtona dar si din import, caiace, canoe precum si motoare inboard sau outboard, placi de surf si windsurf, echipamente de orientare, comunicare si control. Nu vor lipsi nici ofertele pentru cursuri de navigatie si scufundari sau ofertele de yacht charter!
Salonul nautic nu este doar un spatiu de prezentare si vanzare, nu este doar un loc in care poti compara si negocia produsele, ci este un loc de intalnire si socializare pentru cei care impartasesc aceeasi emotie. Mai mult, vacantele pe yacht au devenit in Romania noua forma de turism, un mod mod de a ne petrece concediile si timpul liber in sezonul cald.
Asadar, in cadrul expozitiei vor fi expuse de la accesorii, oferte de charter, scuba diving, vestimentaţie nautica, peridocuri, caiace şi canoe, ambarcaţiuni gonflabile, rib-uri, veliere, bărci cu motor până la yachturi de mari dimensiuni, chiar si unicate.
Cu un tel de a deveni una dintre cele mai mari expozitii de profil din Romania, Fishing and Hunting Expo, organizat de Fishing and Hunting Channel, reuneste cei mai importanti producatori si distribuitori de echipamente specifice de pescuit, vanatoare si articole sportive. De asemenea, sunt invitati si reprezentanti de marca din tarile cu distributie F&H Channel. 
Anul acesta, la standul Euronautica International, sunteti invitati pentru a vedea in premiera noul skijet Sea-Doo Spark Trixx. Totodata, puteti vedea ambarcatiuni si barci ca Glastron GT200 si Jeanneau Merry Fisher 795 Legend, si o gama de motoare de barca Suzuki Marine, toate acestea la preturi promotionale pe durata desfasurarii evenimentului. 
In plus, pe durata evenimentului, la standul Navtron veti putea testa echipamente multifunctionale din noile serii de la Simrad NSS Evo3 si Lowrance HDS Carbon, acestea fiind lansate pe piata la inceputul primaverii. Zmeii vor fi prezenti cu un stand atractiv unde veti gasi informatii despre cursul de kiteboarding, oferte, promotii, povesti si experiente din trip-urile precedente, planuri pentru 2017 si multe alte tips-uri...pentru cei determinati si ambitiosi cu focus pe dezvoltarea abilitatilor si invatarea acestui sport. Pluskite.ro va prezinta zmeie ZIAN si LF, placi Liquid Force, accesorii vestimentare specifice etc. La Motoboom si Jobe veti descoperi noile produse desrinate sporturilor nautice: costume de neopren, veste de salvare si pentru competitii, gonflabile pentru agrement nautic, placi, echipamente si accesorii pentru surfing, wakeboarding, wakeskate, schi nautic, SUP samd.
Prin organizarea acestei serii de evenimente cu caracter nautic se urmareste extinderea pietei de profil in toata Romania, accentuand zonele de interes de la malul Dunarii si Marii Negre. Aceasta expozitie va continua ideea de lux si eleganta pe care ofera yachtingul si va mentine la cote inalte tinuta evenimentelor organizate de Set Events.
 
sursa foto: pinterest
 
Publicat in: martie 2017
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement