Salon Nautic Internațional București 2013

Home « Evenimente « Expozitii

Iubitori de ambarcațiuni... pregătiți-vă! Începe cea de-a 5-a ediție a mult așteptatului Salon Nautic Internațional București! Zeci de producători de ambarcațiuni, dealeri și o mulțime de noi proiecte vor putea fi văzute în cadrul show-ului! Este evenimentul cel mai important din an, care strânge sute de mii de oameni, pasionați de domeniul nautic! Iar anul acesta, startul se dă în 6 martie 2013!

Evenimentul se va desfășura conform tradiției la Romaero, în perioada 06-10 februarie 2013! Cinci zile de-a lungul cărora se vor strânge laolaltă cei mai importanți producători și dealeri atât din țară, cât și de peste hotare. Cât despre ambarcațiuni, le veți putea vedea pe cele mai noi! Tentant, nu-i așa?

Școli de navigație și oferte de charter

Pe lângă exponate, vizitatorii vor avea ocazia să afle detalii despre școlile de navigație din România... direct de la producători! Asta pentru că la eveniment vor fi prezenți zeci de reprezentați ai școlilor de navigație române și profesori universitari pregătiți să ofere îndrumări și sfaturi în funcție de dorințele potențialului student. De asemenea, pe rafturile standurilor se vor regăsi cele mai noi manuale de navigație, de la inginerie, până la biologie marină.

Iar dacă ați absolvit deja cursurile vreunei școli de navigație, lucrurile devin și mai interesante. Ofertele de tip charter vor curge, preconozează organizatorii, care au invitat la eveniment reprezentați ai agențiilor de turism. Și, cine știe, poate veți avea ocazia să prindeți o ofertă de nerefuzat... Sau, poate un job asemănător. Vorba aceea, nu se știe de unde sare iepurele... (sau delfinul, în cazul nostru :)).

Accesorii nautice și trend în vestimentație

Tentațiile nu se opresc aici! Pescarii, navigatorii și iubitorii de fashion nautic, vor avea motive în plus de bucurie. Salonul Nautic Internațional București 2013 strânge laolaltă producători de accesorii nautice, de pescuit și de articole vestimentare. Vor fi expuse cele mai noi apariții în materie de jucării nautice, costume de scafandru, îmbrăcăminte impermeabilă, undițe, lansete și tot felul de accesorii atractive, dotate cu ultimele tehnologii și gadgeturi existente la ora actuală pe piața națională și internațională.

Pe scurt, ai ce vedea! Este un eveniment cu tradiție, care a impresionat în fiecare an cu aparițiile sale, iar anul acesta organizatorii par să ne surprindă din nou! Așadar, nu rata evenimentul. Chiar dacă nu ești în căutarea unei noi achiziții, merită să treci pragul expoziției de la Salonul Nautic Internațional București 2013, doar pentru a fii la curent cu noutățile! Noi vom fi acolo!

Gina Rotaru

Publicat in: februarie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement