Salon Nautic București 2013, la final (foto)

Home « Evenimente « Expozitii

S-a terminat și mult așteptatul eveniment „Salon Nautic București 2013”! Ce a rămas în urma lui? Imaginea a zeci de ambarcațiuni și sute de alte produse, abia apărute pe piața din România. De la pantofi casual și eleganți, costume de scafandru și sisteme de navigație, până la ambarcațuiuni de zeci de mii de euro... Nu au lipsit agențiile de turism și nici numele mari precum Ivan Iatzaichin! A fost o nebunie, care a îmbinat luxul modern cu calitatea produselor handmade!

Vizitatorii au beneficiat de discount-uri chiar și de 40%, iar piața de ambarcațiuni pare să fi simțit o ușoară creștere în popularitate! Cel puțin asta spun marea majoritate a expozanților, în ciuda faptului că vânzările au fost ceva mai puțin față de 2012! Ce-i drept și numărul vizitatorilor a fost mai mic. Potrivit organizatorului, aproximativ 5.000 de oameni au pășit în sala de la Romaero, în cele 5 zile de expoziție. Cu 1.000 mai puțini față de anul trecut!

Optimism pentru 2014

Cu toate acestea, optimismul nu lipsește! Unii expozanți, precum cei de la O Quirei s-au declarat mulțumiți de vânzări și de feedback-ul oferit de vizitatori. Potrivit Simonei Cazacu, managerul aceste companii, prețul unei perechi de pantofi costă în jur de 1.200 de lei. Iar în cadrul expoziției s-au vândut câteva perechi bune! Ceea ce i-a încurajat să-și deschidă magazin în România! De asemenea, de la Salon nautic Bucuresti nu a lipsit celebra marcă de îmbrăcăminte de navigație Lexonn, unic distribuitor în România.

Vizitatorii s-au înghesuit și la standul cu sisteme de navigație marca Navron, dar și la iStyle, care au prezentat cele mai noi produse apple: de la carcase până la sisteme de navigație. O nebunie high tech, care a atras o mulțime de pasionați! Cât despre ambarcațiuni, primirile au fost atrase de ambarcațiuni pneumatice Capelli, șalupe Janneau și celebrele canoe handmade Ivan Patzaichin, care a avut și o premieră anul acesta: Lotca Turistică.

O minunăție de ambarcațiune handmade, care este condusă precum o gondolă! A fost un eveniment reușit, spun marea majoritate a organizatorilor, care se așteaptă la și mai mulți vizitatori în 2014! Motivul: anul acesta, mass media pare să-și fi dat mai mult interesul, stârnind curiozitatea oamenilor cu adevărat pasionați de navigație!

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement