Romanian Boat Show: 7 ani de pasiune pentru yahturi

Home « Evenimente « Expozitii

Romanian Boat Show ediția numărul 7 se prezintă anul acesta în Piața Constituției din București, între 23-27 mai. Anul acesta, la cel mai longeviv târg de ambarcațiuni și accesorii de profil din România sunt așteptați peste de expozanți din țară și Bulgaria. Distribuitori și producători de renume vor prezenta, pe parcursul celor cinci zile, yahturi, bărci cu și fără motor, veliere și accesorii.

Regina balului va fi adusă la Romanian Boat Show de către distribuitorul de ambarcațiuni Neptun Yacht,  care va expune în cadrul târgului un yacht de renume internațional: modelul Endurance 41, cel care a a ridicat conceptul de “offshore class” la cote înalte, devenind un punct de referință al întregului sector nautic.

Valoarea yachtului Endurance 41, cu tot cu accesorii, este de peste 500.000 de euro.  Programul de vizitare este miercuri - de la ora 12:00 la ora 20:00, și de joi până duminică - de la ora 10:00 la ora 20:00. Pentru că 7 ani este o vârstă considerabilă pentru un astfel de eveniment românesc, cei de la The Harbour vor oferi cocktailuri în zona de lounge special creată pentru vizitatori.

Prețul unui bilet este de 15 Ron. Organizatorii pun la dispoziție și invitatii gratuite, dacă intrați pe site-ul oficial al evenimentului.

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: mai 2012
Etichete pentru acest articol: expozitie de barci, Romanian Boat Show, salon nautic
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement