Romanian Boat Show 3013, la București

Home « Evenimente « Expozitii

 

Mai sunt câteva zile până când pasionații de ambarcațiuni se vor strânge laolaltă în Piața Constituției! În 22 mai începe cel mai așteptat eveniment al primăvarii 2013: Romanian Boat Show! O expoziție de ambarcațiuni care va bucura sufletele și va înveseli privirile iubitorilor de yachturi, bărci cu motor, bărci de pescuit, echipamente pentru sporturi nautice și pescuit.

 

Va fi cel mai mare eveniment al anului în domeniul ambarcațiunilor organizat în Piața Constituției întrucât expoziția se va extinde pe nu mai puțin de 1.600 de mile marine. Romanian Boat Show 3013 se va desfășura în perioada 22-26 mai 2013 în Piața Constituției și va etala cele mai elegante și performante ambarcațiuni existente la vânzare pe piața din România. Timp de cinci zile, Piața Constituției va fi casa celor mai cunoscuți dealeri de ambarcațiuni, dar și a celor abia veniți pe piața din România. Nu vor lipsi agențiile de turism, producătorii de echipamente sportive și școlilor de navigație, care își vor prezenta cele mai noi oferte promoționale din domeniul lor de activitate. Un eveniment de clasă, care atinge în 2013 a 8-a ediție!

Lux și tehnologie de ultimă oră

În cadrul expoziției vor fi prezente ambarcațiuni de mari și mici dimensiuni, construite de producători internaționali de renume, recent lansate pe piața din România. Va predomina luxul, aspectul modern, liniile fine și detaliile tehnologice care vor face diferența între vechi și nou! Printre expozanți se vor afla ți producători mari de motoare bărci din străinătate, care au sediu și în românia. Printre aceștia se regăsesc marile companii precum Yamaha și Mercury, care își vor etala noile serii de motoare puternice pentru diferite tipuri de ambarcațiuni. Iar dacă sunteți pasionați de sporturi nautice, Piața Constituției devine o parte de rai. Producători de echipamente, centre specializate și școli de renume, cu toții vor fi prezenți pentru a-și promova noile produse în materie de scuba diving, surf, yachting, windsurf și multe altele.

Navomodele și ambarcațiuni second hand

Chiar dacă este o expoziție cu eleganță și lux, vor fi prezente și ambarcațiunile second hand. Prețurile de vânzare vor fi mai mici față de cel obișnuit, iar specialiștii aflați în cadrul expoziției îi vor sfătui pe turiști în privința achiziționării. Pe scurt, consultanță gratuită, pentru pasionați fericiți. Și, că tot veni vorba de pasiune, intră în discuție navomodelele. Mari, mici, clasice, moderne active sau statice, navomodelele vor fi prezentate cu amănuntul, iar iubitorii le vor putea și achiziționa. Prețul biletului de intrare este de 15 ron, iar programul de vizitare a expoziției de ambarcațiuni va fi: miercuri-sambata (21-25 mai) între orele 10:00 – 20:00, iar duminică (26 mai) între orele 10.00 – 16.00. Ne întâlnim acolo!

Gina Rotaru

Foto: romanianboatshow.ro

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement