Romanian Boat Show 2013 are loc în Constituției

Home « Evenimente « Expozitii

După Romaero, un alt eveniment de anvergură pentru pasionații de ambarcațiuni își deschide porțile în București! Romanian Boats Show 2013 „navighează” în piața Constituției în perioada 22-26 mai cu cele mai noi yachturi și ambarcațiuni aduse în România! Dealeri importanți din lumea maritimă își vor face simțită prezența cu oferte atractive pentru potențialii cumpători, atât în materia de yachturi cât și în materie de ambarcațiuni de mici dimensiuni. Și, cine știe, poate în surprizele de anul acesta vom avea parte jucării nautice de ultimă generație...

Pe o perioadă de 5 zile, Piața Constituției va fi dominată de lux și eleganță prin imaginea celor mai sofisticare yachturi. O adevărată provocare pentru pasionații de navigație și al experților din domeniu, care își vor da întâlnire la acest eveniment de anvergură. Este cea de-a 8-a ediție a evenimentului Romanian Boat Show, care se dovedește a fi mai mult decât o expoziție. Este un stil de viață pentru cei care iubesc să-și testeze limitele pe apă. La eveniment vor fi prezentate toate tipurile de ambarcațiuni: yachturi, bărci cu motor, bărci de talie mica, barci gonflabile, ambarcatiuni manufacturate, canoe, motoare, echipamente de bord, echipamente pentru pescuit, echipamente pentru scufundări, oferte de sporturi nautice (windsurf, ski nautic, wakeboarding etc.) și de turism marin/fluvial, echipamente marine, navomode și ambarcațiuni second hand.

Expoziție pe 6000 de metri patrați

Cei mai importanți distribuitori din România vor prezenta publicului larg yachturi elegante, barci practice și accesori pentru toate sporturile de apă, pe o întindere de 6000 de metri pătrați. Accesul în cadrul „Romanian Boat Show” se va face pe baza de bilete, care se achiziționează la intrare, la prețul de 15 Ron. Elevii sș studenții au acces gratuit în cadrul expoziției! Programul de vizită este de miercuri (22 mai) până sâmbătă (25 mai) între orele 10:00 – 20:00, iar duminică (26 mai) programul este între oerele 10:00 și 16:00.

Anul Internațional al Cooperarii în Domeniul Apei

Anul acesta „Romanian Boat Show” se bucură de inițiativa Organizației Națiunilor Unite de a inaugura Anul Internațional al Cooperarii în Domeniul Apei. Cu aceasta ocazie, Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane București, în colaborare cu Primaria Municipiului București, Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice, Administrația Națională Apele Române, organizează în perioada 9 mai – 9 iunie „Aqua Fest” in București. „Romanian Boat Show” susține acest eveniment, ocupându-se și de organizarea lui alături de echipa deja existentă! Așadar, în mai ne așteaptă două evenimente de anvergură, la care distracția, luxul, eleganța și exclusivismul sunt cuvintele cheie care îi vor uimi și binedispune pe românii pasionați de mare, soare, navigație și sporturi nautice! Noi vom fi acolo, voi?

Gina Rotaru

Foto: www.vinsieu.ro

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement