Premiere la Salon Nautic București 2013

Home « Evenimente « Expozitii

Salon Nautic Internațional București 2013 face deliciul pasiuonaților de navigație! Zeci de noi produse din domeniul nautoc și-au făcut apariți în premieră în cadrul expoziției, atrăgând zilnic ze sau poate sute de pasionați! Sunt produse de cea mai înaltă calitate, ale producători cu renume mondial!

Ce avem nou în 2013 în materie de accesorii și ambarcațiuni? Producătorii și dealierii prezintă în cadrul Salonului Nautic Internațional București cele mai recente apariții pe piață! Iar printre acestea nu se regăsesc doar ambarcațiuni, ci și motoare, wakeboard-uri, plăci de Sand Up Paddle și chiar tapițerii din materiale mult mai rezistente! Noi am dat o raită printre expozanți și iată ce am văzut:

Începem cu compania Sunumbrella.com, care a venit la expoziția de produse nautice cu o noutate în premieră: un material de tapițerie, realizat din tricot plușat, care îmbină perfect elasticitatea, calitatea, confortul și performanța! Materialul este ecologic, compania axându-se numai pe produse rezistente la condiții metorologice dure, decolorare, umezeală și chiar raze UV. Pe lângă acestea, ne este prezentată o gamă largă de materiale ecologice precum huse de protecție ambarcațiuni, materiale pentru vele și parasolare.

Cu noutăți au venit și cei de la Hibicus Sport! În cadrul expoziției au fost expuse o nouă gamă de plăci Stand Up Paddle marca BiCSport, unul dintre cei mai mari producători de echipamente de sporturi nautice. Noile plăcu pferă un mai mare echilibru, venind în serii destinate fiecărui tip de practicant Stand Up Paddle – de la începători, până la profesioniști.

Navron a lansat în cadrul Salon Nautic Internațional București cele mai noi sisteme de navigație, unul dintre ele fdevenind chiar vedeta salonului la această categorie. Este vorba despre Lowrance HDS Gen2 Touch, care vine în trei variante: de 7, 9 și 12 inch și cu noi funcții în sistemele HDS Gen2 Touch. Aparatul deține funcție de Structure Map, funcție video (pe modelele de 9 și 12 inch), SPS încorporat, conectivitate wireless (cu ajutorul unor terminale de tip iPhone, Android), compatibilitate cu hărțile de navigație Navronics și C-Map, compatibile cu radare 3G și 4G

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement