Paradă de yachturi private spre St. Barts (foto)

Home « Evenimente « Expozitii

Miliardarii lumii au dat startul la vacanțe exotice de lux. Cei mai cunoscuți oameni de afaceri sau vedete hollywoodiene s-au îmbarcat pe yachturile personale extravagante și au pornit spre celebra insulă St.Bart. Este locul unde se strâng anual marii oameni ai lumii, pentru a petrece vacanțe ultra luxoase, fiind feriți de ochii curioși ai paparazzilor. Iar anul acesta, în apropierea insulei, a putut fi admirată o adevărată paradă a yachturilor de lux. Printre ele s-a regăsit impresionanta Elipse, yachtul de peste 480 milioane de dolari!

Proprietarul: rusul Abramovici, care nu a lipsit nici anul acesta de la tradiționala vacanță în St. Barts, unde deține și o moșie! Pe lângă acesta, și-au făcut simțite prezențele personalități precum patronul de la Microsoft sau proprietarul clubului de fotbal Dallas Cowboys. Cât despre celebrități hollywoodiene, s-au perindat pe insulă nume precum Kate Moss, P. Diddy, Denzel Washington, Naomi Watts, iar lista poate continua...

Yachturi de peste un miliard de euro

Dacă ar fi să calculăm o sumă totală din prețul fiecărui yacht, cu siguranță am depăși miliardul de euro. Sau, poate două miliarde de euro? Cea mai costisitoare ambarcațiune este, fără îndoială, yachtul Elipse al lui Abramovici, care a costat nu mai puțin de 480 milioane de euro. Apoi, prețurile sunt în scădere, însă tot exorbitante. Mai exact, între 300 milioane de dolari și 120 milioane de dolari. Jerry Jones, proprietarul clubului de fotbal Dallas Cowboys, a sosit pe insulă la bordul unui yacht Nirvana de 300 milioane dolari, având 88 metri lungime.

Mogulul Paul Allen de la Microsoft a coborât de pe un yacht Tatoosh, de 160 milioane dolari, având 83 metri lungime. Elena Ambrosiadou a călătorit la bordul unui yacht Maltese Falcon de 120 milioane dolari, cu 88 metri lungime, iar magnatul afacerist Ron Perelman a venit cu yachtul C2, de 120 milioane dolari. Sume și ambarcațiuni impresionante, care îi clasează în topul celor mai puternici și influenți oameni din lume.

Vedete hollywoodiene de calibru mondial

Credeați că asta e tot? Cei care au dat startul la vacanțe exotice pe insula St.Barts au fost vedetele hollywoodiene. În ultimele săptămâni, de la Crăciun până în prezent, au fost văzute pe insulă personalități precum Simon Cowell, Kate Moss, P. Diddy, Denzel Washington, Naomi Watts, Ellen DeGeneres, Channing Tatum and Ryan Seacrest. Toți au beneficiat de servicii ultra all inclusive, marea majoritate dintre ei având proprietăți impresionante pe insulă! Motivul: este una dintre cele mai luxoase zone din Insulele Caraibe, unde s-au adunat marea majoritate a personalităților, proprietari și de yachturi de milioane de dolari.

Gina Rotaru

Publicat in: ianuarie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement