Oferte de top la Târgul de Turism București

Home « Evenimente « Expozitii

Târgul de Turism București a luat sfârșit, însă ofertele continuă! Zeci de agenții abia și-au deschis ofertele pe piață pentru sezonul vară-toamnă 2013, iar cumpărători pari să fie destui. Cel puțin dacă ne luăm după numărul celor care s-au înghesuit la Târgul de Turism București... de rândul miilor! Cele mai multe oferte sunt de tipul early booking, însă pe site-urile agențiilor încă mai aveți parte de discount-uri chiar și de 50%, în funcție de destinația dorită! Care sunt ele și cât costă?

Cele mai mari și numeroase oferte sunt în Bulgaria, Grecia și Turrcia! Însă, nici ofertele la croaziere nu sunt de ignorat! Dacă anul trecut prețurile îi cam băgau pe români în sperieți, anul acesta... la standurile agențiilor de specialitate, din cadrul Târgului de Turism București 2013, s-a cam făcut coadă. Nu neapărat pentru achiziții, cât de curiozitate! Nu de alta, dar producătorii au anunțat sejururi de croaziere la prețuri de excursii cu autocarul în Grecia, Turiși sau Bulgarie. Tentant, nu?

Sejururi de 7 zile, de la 130 de euro!

Nu e o glumă, ci agențiile chiar par să fi lăsat prețurile la pământ! Bineânțeles, nu pentru sejururi în plin sezon, ci pentru vacanțele cumpărate acum, pentru lunile de toamnă! Însă ce contează atâta timp cât vremea este frumoasă? Una dintre ofertele care îți poate tăia respirația este scoasă pe piață de Hello Holidays! Sejururi și circuite în Insula Lefkada și în Praga cu prețuri începând de la 111 euro. Tot aici descoperi Insula Thassos, Halkidiki și Riviera Olimpului, fiecare la 98 de euro cu transport incus! Prețurile sunt cu 50% discount până la finele lunii martie.

În România, prețurile par la fel de mici, tot cu discount-uri de 50%. Pe litoralul românesc prețurile unui sejur de 6 zile, în Mamaia pornesc de la aproximativ 80 de euro și cresc în funcție de numărul de stele și facilitățile dorite. Te poți caza la un hotel de 4 stele cu 100 de euro, pe o perioadă de 6 zile. Șa Eforie Nord, prețurile sunt un picuț mai mari, multe dintre ele pornind de la 90 de euro sejurul de 6 zile. În orice caz, se simte o scădere de cel puțin 30% față de anul precedent.

Cât despre Delta Dunării, pensiunile oferă cazări la prețuri de 50 ron pe noapte, în cameră dublă, cu baie proprie. Însă prețurile pot depăși chiar și 300 lei pe noapte, dacă alegi să stai la un resort de lux, noi construit sau la unul dintre hotelurile cu regim all inclusive. Pe lângă aceste oferte care țin până la finele lunii martie, agențiile de turism au scos pachete promoționale pentru 1 Mai, Paște, Rusalii și de SF. Maria. Însă, țineți minte, cu cât le achiziționați mai din timp, cu atât ofertele sunt mai mari! Cine știe, poate sunteți norocoși și achiziționați bilete cu până la 70% mai ieftine...

Gina Rotaru

www.greekislandsvilla.com

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement