Noutăți la Salon Nautic Paris 2012 (video)

Home « Evenimente « Expozitii

Gata, s-a dat startul celui mai așteptat eveniment Nautic de la Paris: Salon Nautique de Paris! Iar noutățile curg valuri din partea producătorilor internaționali de ambarcațiuni! Peste 2.500 de expozanți au venit la eveniment, iar vizitatorii sunt așteptați într-un număr ce depășește 270.000! Expoziția și-a deschis porțile sîmbără, 8 decembrie, și se va încheia pe 16 decembrie. Timp în care producătorii și dealerii de ambarcațiuni își vor prezenta cele mai noi și performante prototipuri!

Pasionați, producătorii și importatorii de yahturi și barci ... motoare de bord ... produse de navigație, canotaj, canoe și caiace, accesorii de ambarcațiunii, echipamente de sporturi nautice, electronice, îmbrăcăminte, scufundări, agenții de turism și reprezentați ai școlilor mondiale de sporturi de adrenalină... Cu toți sunt prezenți la cel mai mare eveniment al anului! Iar primii care și-au expus ambarcațiunile au fost producătorii de șalupe!

Viteză, adrenalină și motoare de top!

Este motto-ul producătorilor de bărci de viteză veniți anul acesta la Salon Nautic Paris! Sute de modele atractive și-au făcut apariția, iar pasionații și posibilii cumpărători au putut privi sau chiar experimenta plimbări cu șalupele în largul mării. Rezultatul: emoții, adrenalină și... negocieri strânse. Asta pentru că după o tură pe apă, cu un motor puternic, ambalat într-un înveliș cu design impresionant, ești gata să dai, poate, mai mult decât bugetul stabilit anterior!

Iar ambarcațiunile care au acaparat atenția vizitatorilor și a jurnaliștilor de specialitate au fost marca WaveBoat! Mulți cai putere, create pentru viteză și sport pe apă, șalupele cu motor au reușit să se clasese în topul vânzărilor de ambarcațiuni în primele două zile de la deschiderea evenimentului. Cât despre contracte de publicitate, compania nu s-a dat înapoi! Mai cu seamă că marile companii producătoare și-au arătat deja interesul unei viitoare colaborări!

Wave boat 525 – vedeta colecției

Wave boat 575, o șalupă din material gonflabil, Wave boat 656, un model de viteză, iar Wave boat 525 a venit în varianta cu prelată și un bord dotat cu cele mai noi tehnologii, ingluzând GPS de navigație cu led. Aluminiul domină materialele din care sunt confecționate ambarcațiunea. Detaliile sunt atent construite, pentru a oferi modelelelor o imagine de clasic și modern, chiar și în timpul unei curse de 50 km/h. Wave boat 525 s-a dovedit a fi o inovație, fiind prima șalupă cu skijet.

Ambarcațiunea are paturi în stil șezlong în laterale, iar în mijloc deține un skijet detașabil, care poate fi folosit oricând pentru o distracție nautică de adrenalină! Un prototip care a făcut valuri printre pasionații de plimbări nautice și adrenalină, dar care nu a fost lansat încă. Compania va divulga prețul și toare posibilitățile de comandare a acestui prototip la anul. Până atunci, strângeți pușculița, pentru că nu credem că va fi un model foarte ieftin...

Gina Rotaru

Publicat in: decembrie 2012
Etichete pentru acest articol: barci motor, navigatie, Salon Nautic Paris, yachturi
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement