Lux în „Capitala yachturilor” (foto)

Home « Evenimente « Expozitii

Vine, vine... un nou eveniment de anvergură internațională: Fort Lauderdale International Boat Show! Cele mai impresionante ambarcațiuni își vor face apariția în perioada 25-29 octombrie la unul dintre cele mai luxoase expoziții ale anului. Organizarea a fost deja făcută, participanții așteptând doar deschiderea porților! Evenimentul va avea loc în „Capitala yachturilor lumii”. Mai exact, în Florida, Fort Lauderdale (cunoscută drept Veneția americană) peste câteva zile. Evenimentul de anul acesta va strânge laolaltă designeri de ambarcațiuni, constructori de nave, brokeri, milionari și ambarcațiuni care mai de care mai... exotice.

În cadrul Fort Lauderdale International Boat Show vor fi expuse o largă varietate de ambarcațiuni și nave maritime de mici și mari dimeniuni. Vom avea ambarcațiuni pentru pescuitul sportiv, ambarcațiuni dotate cu tehnologii hi-quality, console, ambarcațiuni expres, yachturi cu vele, yachturi cu motor, catamarane, skijet-uri, ambarcațiuni gonflabile, pneumatice, canoe și superyachturi de lux. Iar lista poate continua...

Atracții acvatice și transport pe apă

Expoziția se va desfășura de-a lungul a șase locații, pe o suprafață ce depășește 3 milioane de metri pătrați. Astfel că organizatorii au ales ca mijloc de transport ambarcațiuni de mici și mari dimeniuni, atât pentru vizitatori cât și pentru brokeri și expozanți! La dispoziția tuturor vor sta taxiuri pe apă și riverboats. Astfel cu toții vor putea admira miile sau milioanele de exponate care se vor alinia una lângă cealaltă de-a lungul a 3 milioane de metri pătrați.

Alte atracții vor fi reprezentate „ The Blue Wild Dive Show” - instructori care vor prezenta și testa șalupe de viteză, „IGFA's School of Sportfishing” - reprezentanții școlilor de pescuit sportiv, care le vor arăta participanților câteva tehnici și noutăți în materie de pescuit sportiv și „Hook the Future's Kids Fishing Clinics” - clubul de pescuit destinat copiilor, care vor organiza câteva lecții în aer liber.

Programul și prețul biletelor

Expoziția începe joi, 25 octombrie și își va închide porțile luni, 29 octombrie. De joi până duminică, expoziția se deschide la ora 10.00 și se va închide la ora 19.00. Luni, ea va fi deschisă între orele 10.00 și 17.00. Cât depre prețuri, ele se vor percepe în funcție de ora de venire a vizitatorilor, după cum urmează:

În prima zi de expoziție (25 octombrie), biletul va putea fi achiziționat cu 34 de dolari online și cu 36 de dolari de la casa expozițională. A doua zi, el va costa 36 de dolari online și 36 de dolari la poarta expoziției.

Prețuri generale în restul zilelor:

Adulți - 18 dolari online (20.00 dolari la show)
Copii cu vârste între 6-15 ani - 3 dolari online (5.00 dolari la show)
Copii sub 6 – gratuit
Biletele se pot achiziționa doar cu bani cash, organizatorii montând ATM-uri în zonă, iar în cadrul evenimentului nu aveți voie cu animale.

Gina Rotaru

Foto: showmanagement.com

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement