Începe Târgul de Turism „Vacanța” 2013

Home « Evenimente « Expozitii

Continuăm șirul evenimentelor de primăvară-vară cu un nou Târg de Turism: Vacanța 2013! În timp ce în Capitală se desfășoară pentru prima oară „Aqua Fest București” împreună cu o expoziție de ambarcațiuni în Piața Constituției, la Constanța, Târgul de Turism „Vacanța” 2013 este în plină organizare! Evenimentul va avea loc în perioada 17 - 19 mai 2013 și sunt așteptați sute de oameni, dornici să găsească vacanțe la prețuri reduse sau vacanțe în destinații turistice noi pentru turismul românesc.

Dacă la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară 2013, vânzările au mers din plin, la evenimentul in Constanța autoritățile sunt de părere că acestea vor crește datorită ofertelor și a noilor destinații cu care se vor prezenta expozanții! Târgul de Turism „Vacanța” Constanța 2013 este un eveniment care se adreseză publicului larg, căruia îi place să călătorească și se află mereu în căutarea unor noi destinații, cât mai originale. Mai mult, în cadrul evenimentului vizitatorii vor putea interacționa și cu agenții de turism axați pe vacanțe de croazieră. Cât despre prețuri, ofertele expuse vor fi mai mici decât pe site-urile agențiilor de turism întrucât unele agenții fac discount la achiziționarea pe loc a vacanțelor.

Program 

Dacă nu v-ați hotărât încă în ce destinație vă veți petrece vacanța, acum este momentul să jonglați printre oferte. Marea majoritate a românilor au optat deja pentru vacanțe, astfel că agențiile de turism se luptă pentru fiecare client nou venit, oferindu-i prețuri extrem de avantajoase în plin sezon turistic. Așadar, fie că sunteți din Constanța, împrejurimi sau din București, îmbinați utilul cu plăcutul și cântăriți ofertele târgului de turism, bucurându-vă totodată de o mini vacanță de trei zile pe litoral. Târgul de Turism „Vacanța” Constanța 2013 se lansează cu tarife speciale atât din partea agențiilor de turism cât și din partea hotelierilor su producătorilor de accesorii nautice.

La târg vor fi prezenți tour-operatori, agenții de turism, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, societăți de asigurări, asociații de promovare turistică, inclusiv pentru destinațiile din România. De asemenea, vizitatorii vor putea discuta cu reprezentanți ai unor oficii de turism din străinătate (Grecia, Ungaria, Bulgaria, Cipru, Israel etc), care vor scoate la înaintare o întreagă paletă de oferte la pachetele turistice pentru vara 2013. Cât despre distracții nautice, vizitatorii vor putea vedea și achiziționa pachetele producătorilor de top privind vacanțe de croazieră cu facilități precum skijet, scuba diving, ski nautic și multe alte sporturi destinate vacanței de vară pe apă!

Gina Rotaru

Foto: Australiantraveller.com

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement