Începe Salon Nautique 2012!

Home « Evenimente « Expozitii

Ambarcațiuni în stil parizian? Mai e doar puțin până la marea expoziție, organizată anual la Paris: Salon Nautique International de Paris! Locul unde producătorii și importatorii de bărci cu motor își etalează cele mai extravagante și luxoase modele! Iar anul acesta, organizatorii anunță cereri record! Se anunță mai mult expozanți internaționali decât anul trecut: peste 200. Cât despre numărul total de expozanți, marea majoritate parizieni, se învârte în jurul a 800. O adevărată splendoare, care nu merită ratată!

Evenimentul se va desfășura între 7 și 16 decembrie 2012, la Paris Expo Porte de Versailles, iar organizatorii sunt Reed Expositions France. Și pe lângă producători și importatori de ambarcațiuni, expoziția va etala și o mulțime ne noutăți din domeniul echipamentelor nautice din textilă! Și, la 2 zile de la începerea expoziției, se va da startul și cursei stand-up paddle Nautic SUP Paris.

Salon Nautique: Lux și profesionalism

Anul acesta, expoziția va fi împărțită pe două clase: lux și profesionalism. Astfel, potențialii cumpărători, pot opta pentru ambarcațiuni și echipamente de sailling și sporturi nautice de lux, iar sportivii de performanță își pot îndrepta atenția către sectorul cu cai putere și tehnologii performante.

La Salon Nautique International de Paris vor participa producători și importatori francezi și internaționali de bărci cu motor, yahturi și anvelope, canoe, caiace, remorci. De asemenea, vor fi prezenți și producătorii și importatorii de echipamente de windsurfing, canotaj, ski nautic, surfing accesorii, echipamente electronice și scuba diving. Nu vor lipsi nici federațiile și asociațiile nautice, iar agențiile de turism maritime își vor prezenta intinerariile, destinațiile de vacanță și facilitățile oferite turiștilor.

Nautic SUP Paris 2012

Iar în a treia zi de expoziție, se diversifică „meniul”! Curioșii își pot întrepta atenția și către Nautic SUP! O competiție în cadrul căreia câțiva concurenți își vor expune îndemânarea în stand-up paddle. Competiția va începe duminică, 9 decembrie 2012, la ora 8.00, în weekend-ul în care se desfășoară și expoziția de ambarcatiuni. Este al treilea an consecutiv când Nautique Salonului Internațional de la Paris deține Nautic SUP la Paris, atrăgând din ce în ce mai mulți vizitatori.

Gina Rotaru

Foto: www.reedexpo.com

Publicat in: noiembrie 2012
Etichete pentru acest articol: eveniment maritim, Salon Nautique
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement