Începe primul Boat Show European! (foto)

Home « Evenimente « Expozitii

Peste 1.000 de ambarcațiunii, sute de producători și zeci de mii de vizitatori! Așa va arăta primul boat show european, care se organizează annual la Londra: Tullett Prebon London Boat Show! Este primul eveniment din an care expune brand-uri și modele noi de ambarcațiuni, produse inovatoare în navigație și tehnologii progresiste. Indiferent dacă vrei să vezi ceva nou sau vintage în canotaj sau sporturi nautice, London Boat Show este în topul evenimentelor nautice! Iar anul acesta, va fi cel mai mare spectacol.

Atracțiile din cadrul salonului sunt mai multe ca oricând! Organizatorii își pregătesc vizitatorii cu oferte tentante și activități care să te introducă în lumea nautică de lux. În docuri stau andocate sute de ambarcațiuni, la „ușa” cărora te așteaptă experți, care să îți explice totul despre sutele bărci expuse: de la elice, cai putere, motoare, până la istoricul ambarcațiunii și procedeul de fabricare.

Expoziție de 9 zile

Ce mai, London Boat Show dă startul evenimentelor maritime în 2013! Pasionații de yachturi, navigație, caiace, canoe, bărci cu motor și accesorii pentru navigație, se vor putea documenta în detaliu privind achiziționarea unei ambarcațiuni sau întreținerea și decorarea ei. Este o modalitate eficientă și plăcută de a te relaxa în weekend, la început de an.

Asta pentru că London Boat Show își deschide porțile, pentru o expoziție de zile mari alături de experții lumii marine, sâmbătă, 12 ianuarie. Evenimentul se va desfășura timp de 9 zile, în perioada 12-20 ianuarie 2013. Timp în care cele mai mari companii producătoare de ambarcațiuni și accesorii de navigație vor avea timp să convingă vizitatorii de eficiența produselor lor și să încheie contracte cu furnizorii.

Expozanți

Numele mari din lumea maritimă își vor face prezenta în cadrul evenimentului cu ambarcațiuni emblemă. Multe dintre companiile care se strâng annual la London Boat Show sunt recunoscute pe plan internațional pentru calitate și performanță, și sunt în cautare de parteneriate. Printre acestea se vor afla și firme de brokeraj cu renume mondial precum Anglia Yacht Brokerage, Barden Battery & Power.

De asemenea, vor fi școli de navigație renumite precum „Brixham Sea School”, „East Anglian Sea School” sau „Elite Sailing”. Iar printre cele mai cunsocute companii producătoare de motoare de yachturi și ambarcațiuni se regăsesc Barnet Marine Centre, BHG Marine, Boat Sales International / Moody Yachts, Yamaha Motor, Yamarin. O adevărată nebunie, care se preconizează că va strânge, nu mii, ci milioane de vizitatori.

Gina Rotaru

Foto: Londonboatshow.com

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, barci motor, boat show, london boat show, yachturi
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement